Tegnap brokkoli volt csirkehússal és krumplival, de mindkétszer kihányta az egészet. Amúgyis elég sokszor hányja ki a kaját, leginkább, ha többet evett a kelleténél, viszont nem utasítja el a kaját, sír a többért, de ha többet eszik, hány. :( Doki azt mondja, hogy nem látja okát, majd kinövi, de én aggódom.
2014. jún. 30. 14:25
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős?
Valóban van ilyen, visszabukja a kaját. Elmúlik magától majd.
Persze ha nincs valóban valami szervi baj.
2014. jún. 30. 14:29
2/9 anonim válasza:
Az a kérdésre,hogy hány vagy bukik, nekem az egyik fiam bukós volt, doki mondta h kb1 éves korára kinővi és igy is lett, már nem jön neki vissza, ő is mindig sirt h még még aztán vissza jött, aztán megfigyeltem h mennyit eszik meg és annál egy pár kanállal kevesebbet kapott igy csökkent valamennyire a bukás, a másik amitől vissza jöhet neki nem tudom mennyi idős a babád de az én fiam állándóan ugrált pörgött és ezért is jött vissza igy kaja után mindig pihi volt egy kicsit
2014. jún. 30. 14:38
3/9 anonim válasza:
Hány óránként eteted? Nekem ezt akkor csinálta mikor 3 óránként evett. Kicsit kitoltam mindig az étkezési időszakot, lett belőle 3,5 és már nem hányja, ki. Túl van etetve.
Persze van,hogy megéhezik hamarabb, akkor adok neki, de próbálom betartani azt a 3,5 órát. Nem szeretném,hogy állandóan hányjon.
2014. jún. 30. 14:43
4/9 A kérdező kommentje:
8,5 hónapos. Nem bukik, hanem sugárban visszahányja a teljes mennyiséget. Nem ugrál, ül a székében, eszik, aztán mindent visszahány. :(
2014. jún. 30. 14:47
5/9 anonim válasza:
hát akkor ez fura......
Nálunk nem így volt, mozgott, vagyis kúszott forgott mikor jött vissza a bukással a kaja.
Nézesd meg másik dokival, gasztroenterológiára fog küldeni. Valami a gyomorszájával nincs rendben esetleg, de ezeket azért kinövik a gyerekek.
Én kérdeztem mennyi idős a gyereked. Nálunk ennyire nem volt durva, bár én annak hittem :)
2014. jún. 30. 14:51
6/9 anonim válasza:
Mennyit eszik olyenkor, amikor utána kihányja?
2014. jún. 30. 15:11
7/9 A kérdező kommentje:
250-300ml-nél hány.
2014. jún. 30. 15:13
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért hányja ki, mert ez nagyon nagy mennyiség. A 2 éves lányunk nem eszik meg 300 gr-ot. Az nem véletlen, hogy a 8 hónaposoknak való bébiétel 190 gr. Az egy jó kiindulási alap. Én nem adnék neki többet egyszerre. (A mi lányunk max. 100 gr főzeléket evett meg egyszerre ilyen korában.)
2014. jún. 30. 15:53
9/9 anonim válasza:
az nagyon sok, nagy mennyiség. Nem iscsoda,hogy hány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!