Az uveges kaját ti hogy melegítitek? Mindet megmelegítitek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 10:54
1/5 anonim válasza:
Én meg, én sem szeretem a hideg főzeléket !Saját készítésű gyümölcsöt nem melegítem, ha csak nem hűtőben tároltam.
2/5 anonim válasza:
Amig nem ette meg mindet,addig nem melegitettem meg csak annyit amennyit gondoltam,hogy meg fog enni.
Most már megeszi mindent,igy megmelegitem az egészet.
Lábasba vizet melegitek,és beleteszem üvegestől,perszea kupakot lecsavarom.
Pár perc alatt megmelegszik.
Ha rögtön kell,mert visit hogy éhes,akkor mikrózom,de azt annyira nem szeretem,mert rögtön forró,fújkálhatom.
3/5 anonim válasza:
beleteszem a tányérjába és egy nagyon picit beteszem mikróba nem melegre hanem langyosra...a sajátot nem melegítem mert a gyümit nem kell kivéve a nagyon hűtő hideg amit meg sajátot csinálok rendes kaját meg frissen adom neki...
Am meg mindet melegítem mert mindet megeszi egyszerre az üvegeset!
4/5 anonim válasza:
Van cumisüveg/ételmelegítőnk, abba beleállítom félórával evés előtt, kellemes melegen tartja. 10 hónapos a babám, így az egészet megmelegítem, mert el is fogy. Ritkán kap bébiételt (1-2x hetente), de az ételmelegítőt nagyon sokat használom, abban melegítem a vizet a tápszerhez, illetve ha valamit hűtőben/mélyhűtőben tároltam, vagy már kihűlt, lehet az étel vagy ital, azt is abban melegítem fel. Mikrót nem használok, mert legrosszabb esetben forró vízbe állítva is pár perc alatt meg lehet valamit langyosítani.
5/5 anonim válasza:
Ja és a gyümölcsös (bébi)ételeket nem melegítem meg, szobahőmérsékletűen is szívesen megeszi (főleg, ha meleg van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!