Ti ilyen melegben megmelegítitek a tápszerhez a vizet a babátoknak?
Figyelt kérdés
Kisfiam már csak kétszer kap tápszert, reggel és este, de én most este nem melegítettem meg a vizet. Persze nem jéghidegen adtam neki :-)2013. jún. 18. 21:35
1/6 anonim válasza:
Csak meleg vízben oldódik fel rendesen, meg hát én sem eszem hidegen az ebédet, csak mert meleg van. De tényleg nem melegítem olyan melegre, mint szoktam, inkább langyosra.
3/6 Kerria válasza:
Rendes meleggel készítem, de felöntöm utána, így lényegében langyos, kellemesen meleg lesz neki
4/6 anonim válasza:
Szia! Melegen kell csinálni, mert csak abban oldódik fel.
5/6 Babeli Zurzavar válasza:
nem tudom milyen tapszert eszik a bababtok de en sokszor nem melegitem, mert a fiam szobahomersekletuen szereti, de eddig mindig feloldodott... idestova 8 honapja, miota tapszeres...
6/6 anonim válasza:
nekünk is jól eloldódik. milupa 1. igaz a HA-s tápszerekkel volt bajom ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!