Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Anyatejes 4hetes kisbabánál...

Anyatejes 4hetes kisbabánál ilyen melegbe a viz bevezhető?

Figyelt kérdés
tudom most sokan mondják ekkora gyereknek elég az anyatej
2014. jún. 7. 15:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Lehet,hogy lepontoznak,de szerintem babavizet adhatsz neki. Én is adtam,mikor csuklott,nem mindig kaptam elő a cicit. Csecsemős nővérek is mondták még a kórházban,hogy lehet.

2014. jún. 7. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Ez a téma engem is izgatna, mert 6 hetes a kislányom, de azt látom, hogy mindenki mást mond. Így aztán az újdonsült anyuka csak pisloghat, hogy kinek és mit higgyen el… :( Bocsi, segíteni nem tudtam, csak osztozom a "problémádban". :)
2014. jún. 7. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

Semmi szükség rá, ha van elég tejed.

Akár 15-20 percenként is ihat pár korty tejet.

Én is így csináltam tavaly egész nyáron.

2014. jún. 7. 16:22
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Az oké, de az utcán 15-20 percenként álljak meg szoptatni?? Vagy egész nyáron üljek otthon vele, hogy bármikor tudjon szopizni? Ne érts félre, nem kötekszem, csak tényleg érdekel, mások ezt hogy csinálják.
2014. jún. 7. 16:25
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Védőnőm szerint mehet a víz, ha iszik belőle, akkor szomjas, ha nem kell neki abbahagyja. Szerintem túlzás nem adni neki vizet, én babám nagyon izzad pl. kocsiban, kell neki a víz, de még mellette is többet szopizik.
2014. jún. 7. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Persze hogy kaphat babavizet.Itt Olaszországban mindenki ad a szoptatott babáknak is mem csak tapszeresnek.
2014. jún. 7. 16:53
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Én sűrűn megszoptattam nyàron amikor olyan meleg volt.Szerintem ez baba és anya típustól függ.Nekem ahogy a szájàba tettem mindig ömlött a tejem.Még most is van bőven,2 éves elmúlt a gyermekem.Ezért a kocsiban amikor mentem vásárolni simán megkínáltam 2-3 perc volt.Nem tartott sokáig a ruha alatt.Amikor végeztem a vásárlással szintén.De akinek nem megy ilyen gyorsan, annak érdemes vízzel megkínálni.Nekem se cumit, se cumisüveget soha nem fogadott el.Szóval ha sok a tejed és hamar szopik és neked nem okoz problémát akkor csak szoptasd.Ha lassan szopik problémásabb akkor kínáld meg ha úgy gondolod hogy szomjazik.
2014. jún. 7. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
55%
Es az hogy tegye negyed orankent cicire, akinek nagyon hasfajos a babaja? Ha en ezt csinalnam, nem lenne se ejszakank se nappalunk. Igy inkabb maradok a viznel.
2014. jún. 7. 18:48
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Szia.

Lanyom juliusi baba volt, en adtam neki vizet szoptatasok kozott.

2014. jún. 7. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha egy ciciből eszik a baba,nem fog fájni a hasa. Akkor szokott fájni,ha váltott mellből eszik,és nem szopizza ki a hátsó tejet,csak az elsőt,ami tele van tejcukorral és attól fáj a babák pocakja.

Amúgy a kisfiam 4hós,próbálkozunk vízzel csőrös pohárból(cumisüveget nem fogadja el),de nem nagyon csípi,..

2014. jún. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!