Ki az aki Magyarországon meg tudja oldani az alvásproblémát kisbabánál? Jo Frost szuperdadushoz hasonló dadust vagy bárkit keresek.
Jo Frost könyvében minden részletesen lépésről-lépésre le van írva, ha következetesen tudjátok csinálni, akkor menni fog szakember segítséges nélkül is
kijáróst nem tudok, alváslabor van, de nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy nagyon nem javasolja
Ilyen embert nem tudok,de nekem is nagyon jól jött volna! A lányomnál ugyan az volt mint a kisfiadnál annyi különbséggel hogy ő nappal sem aludt. Kb 2éves koráig ez ment,zombi volt az egész család!:(
Voltunk mi mindenféle orvosnál kivizsgáláson megfigyelésen,kaptuk a jobbnál jobb tanácsokat aztán mindenki széttárta a kezét! Nincs semmi baj a gyerekkel, egyszerűen ő ilyen ezt dobta a gép.:)
dr Gaál Éva doktornő! Budapesten ő vezeti a gyermek alvásambulanciát. A Madarász Kórházban dolgozik, vagy a Róbert magánklinikán van magánrendelése. Államiba kb 2 hónap az előjegyzés, magánban kb 2 hét.
Nagyon kedves és nagy tudású doktornő, pont az ilyen problémákkal foglalkozik. Csak rá hallgass, senki másra. Átbeszéltek mindent és ha kell, akkor beviszi az alváslaborba is.
Szerintem nem rontottál el semmit, csak egyszerűen rossz alvó. A laborban sem biztos hogy tudnak vele mit kezdeni, nagyon kicsi még, gyakori ebben a korban hogy nem alszanak jól, a ritkább az, ha ilyenkor átaludja az éjszakát. Persze irigykedsz azokra akiknek nyugodt az éjszakájuk, de hidd el, többségben vannak a rosszalvó gyerekek ebben a korban. Később minden jobb lesz, de ez lehet hogy csak 3-4 éves korban jön el.
Az én lányom is rettenetes alvó volt 3 éves koráig, az éjszakáink katasztrófák voltak. Aztán egy idő után jobb lett.
Egy barátunk kisfia hihetetlen, de kibírta napi 2-3 óra alvással, bármit csináltak vele. Nappal persze pörgött a fáradtságtól. Alváslaborban is voltak, kapott valamilyen gyógyszert is (nem tudom mi volt az), de semmi nem használt. Aztán 4 éves korára megtanult aludni.
Mindenesetre ha gondolod kipróbálhatod, de ha nem segít, akkor sok kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!