Másnak a gyereke is végez önkielégítéshez hasonló mozdulatokat 3-4 évesen?
Mit?? Hogy???,
Az, hogy ismerkedik a testével, ez teljesen normális. De hogy önkielégít......ááh, ez durva!
Az én 23 hós fiam olyan is lelkesen nyújtja a kukacát......., meg feltekeri az ujjára. Komolyan rossz nézni, de ő meg v9gyorog...
Igen csinálja.
3 éves a fiam, 2 éves korában csinálta egy időben, hogy húzogatta magának a kukiját, meg piszkálta, aztán abbahagyta. Most a napokban újrakezdte. Elbújik a másik szobában, letolja a nadrágot és csinálja.
És egyébként ez teljesen normális. Több helyen is olvastam, hogy ilyen korú gyerekek csinálják és hogy nincs vele gond, már egész ilyen kicsi korban elkezdik felfedezni magukat ott és ez nekik is olyan jóleső érzés.
Annyi a lényeg, hogy valóban nyilvánosan, oviban pl. ne csinálja.
Gyakori dolog a gyerekeknél, kislányoknál ritkább, de azért előfordul. Az enyémek még picik (bár a 15 hónapos fiam alig várja, hogy levegyem róla a pelenkát és máris a kukacán a keze, húzza-nyúzza, felállítja és vigyorog...)
De volt egy kollégám, tudom, hogy a 3 éves lányánál ugyanez volt a gond, a kislány szó szerint önkielégítést végzet, szegény már tőlem kért tanácsot, teljesen kétségbe voltak esve már a feleségével. A kislány törökülésbe ült úgy hogy a sarka a csiklóját dörzsölje és úgy lovagoltatta magát egészen az orgazmusig, durva volt de ezt napi szinten csinálta. Végül nem tudtak vele mit kezdeni, szakemberhez is fordultak, 5 éves korára kinőtte, de addig nagyon sokat kínlódtak, tanácstalanok voltak a szülők, hogy tiltsák vagy ne tiltsák. Szerintem a te lányod is kinövi, ez egy életkori sajátosság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!