Milyen biztonságos praktikákkal oldhatnám meg a házi bébiétel alapanyagainak előkészítését, amivel időt spórolhatnék?
A kislányom 6,5 hónapos, néhány napja kezdtem el kóstoltatni almával, eddig anyatejes volt.
Kizárólag általam készített zöldség és gyümölcsfőzelékekkel szeretném a későbbiekben etetni. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok zöldséget/gyümölcsöt/husit biztonságosan neki előkészíteni, és 2-3 hétre előre tartósítani? A fagyasztásra gondoltam, de ezt hogyan oldjátok meg? Hallottam a jégkockatartós husifagyasztásról, ehhez milyen húst tesztek el, és hogyan készítitek el, mennyi vízzel pürésítitek?
Ugyan ezt megtudom csinálni zöldséggel-gyümölccsel? hogy fagyasztva elrakom?
A darált vagy pépesített húsfélék fagyasztása élelmiszerbiológiai szempontból nem ajánlott!
Az ÁNTSZ szerint vendéglátóipari helyeken egyenesen tilos és súlyos büntit maga után. Én a gyerekem életével nem szórakoznék a fagyasztott húspép miatt. Minden egyéb biztonsággal fagyasztható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!