Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 6hónapos babátoknak egy...

6hónapos babátoknak egy étkezésre elég szokott lenni egy üveg bébiétel?

Figyelt kérdés
2014. máj. 4. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
A lányunk kb. másfél éves korában evett meg egy üvegnyi bébiételt. 6 hónaposan max. a negyedét ette meg egyszerre és már nem fogadott el utána tápszert.
2014. máj. 4. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:
másfél évesen nem eszik meg még egyben ennyit. Úgyhogy nálunk bőven sok volt.
2014. máj. 4. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
6 hónapos lesz a kisfiam, ő simán megeszik egy üveggel, szerintem lassan kevés is lesz neki.
2014. máj. 4. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom kb fél üveg bébiételt evett meg 6 hónaposan.
2014. máj. 4. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak éppen pont elég, szerintem, ha adnék még neki, megenné.
2014. máj. 4. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Anyatejes is

Ma meg kellett bontani egy második üveggel, mert nem volt elég az első üveg paradicsomos krumpli

2014. máj. 4. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
6 honaposan fel uveggel evett meg + szopi. Most egy evesen eszik meg egy uveggel.
2014. máj. 4. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
6 hónaposan simán megevett 2 üveggel. Viszont volt, hogy egy hónap alatt 5 cm-t nőtt. Most 16 hós, 1 üveg még sok is. A növekedése nagyon lelassult. Szerintem ezért eszik kevesebbet.
2014. máj. 4. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Eleg, picit sok is. En fozok neki, a 180ml-s avent pohar a mercem, azt tele merem es abbol kapja. Az elfogy. Delben es este kap fozit. Gyumolcs viszont jo, ha napi 100 lemegy...
2014. máj. 5. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!