Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hogyan tudom az üveges bébiéte...

Hogyan tudom az üveges bébiétel után hozzászoktatni a házi koszthoz? Mikor és hogyan vezettétek be a darabos ételeket? Fűszereket?

Figyelt kérdés
7,5 hónapos kislányom(sajnos tápszere)4 hónaposan kezdtük a kóstolást és már 3 étkezést kiváltottunk (10órai, ebéd uzsonna)teljesen.Nagyon jó étvágya van és megeszik mindent de sajnos csak az üvegeset.Minden hónapban próbálkoztam saját készítésű gyümölcsöket és főzelékeket adni de sajnos nem eszi meg!!! Szeretném átszoktatni,mert néha nem elég neki 1 üveggel és így már elég sokba kerül. 2 foga van és csipet kenyeret és babakekszet szívesen elmajszolgat(egészet még nem mertem adni,mert még nem ül egyedül). Ezért is szeretném még a darabos ételeket is megpróbálni és a fűszereket is. 1-2 bébiételnél láttam tesznek már fűszereket is. De a máj és tojássárgáját is kellene már bevezetnem(heti 1x védőnő szerint). Köszönöm a válaszokat és kérem mellőzön az aki oktató jelleggel szeretne kommentálni,mert a nagyobbik lánykám anyatejes volt és házi kosztot evett!!! Szép napot mindenkinek.

2014. máj. 22. 10:16
 1/3 Julie S ***** válasza:
100%
Probald ugy, hogy eloszor bebietellel kevered a sajat keszitesut. Aztan fokozatosan egyre kevesebb bebietel es egyre tobb sajat legyen az arany benne. Ugy talan elfogadja es megszokja. :)
2014. máj. 22. 10:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha éhes, megeszi az otthoni kosztot is. Told el az étkezést fél-egy órával, akkor lesz annyira éhes hogy megeszi.
2014. máj. 22. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is az első javaslata jött be olyan ételnél, amit nem kedvelt elsőre.
2014. máj. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!