Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Miért köpi ki az ételt?

Miért köpi ki az ételt?

Figyelt kérdés
Kislányom 4 hónapos és elkezdtem a hozzátáplálást, kapott 4 napig almát, de szerintem nem sok mindent nyelt le belőle mert kiköpi! Ma megpróbáltam a sütőtököt, de azt is kiköpi. Szerintetek miért? Minden baba kiköpi először? Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 15. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert még ismeretlen számára, és még meg kell tanulnia. Ez ilyenkor normális, 1-2 hét és ügyesebb lesz. Kitartás.
2014. ápr. 15. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki köpi ki, az én kisfiam nyelte mint kacsa a nokedlit:) De először csak kiskanalanként kell, szopi előtt, mert akkor olyan éhes, hogy bármit megenne:) Szóval, ha 4 napig kapott valamennyit, az nem olyan rossz, apránkélnt lehet csak, türelemmel, fokozatosan. Próbáld egy kis anyatejjel keverni, ha végképp mindent bojkottál. Reszelt alma leve is jó kezdetnek, egy kiskanálnyi, hogy szokja az ízeket.
2014. ápr. 15. 17:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Almalével kezdtem, de azt is kiköpte! És mindig evés előtt próbálom, de akkor sem nyeli le! :)
2014. ápr. 15. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Burgonya, anyatejjel híg, majdnem folyós pépként? Érdemes még ezt kipróbálni, és ha végképp nem megy, ne erőltesd, pár hét múlva térjetek rá vissza, hátha már jobban fogadja:)
2014. ápr. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!