Hogy kezdjek neki a hozzátáplálásnak?
Figyelt kérdés
4 hónapos a babám, csak anyatejet kapott eddig. Viszont 7 hete 100g ot hízott semmi többet. Egy hete kapott tápszert, Babe, Millumil de egyik sem kellett neki. Tejszaporítással próbálkoztam már, ittam teát, tettem sokat cicire, fejem, eszek iszok rendesen, meleg fürdő stb. Igazából nincs is kevés tejem kb. 50-100g amivel kevesebbet eszik egy-egy nap. Szeretném hozzátáplálni, de a doki csak a tápszert nyomatja, hogy azt adjak neki. De még a cumis üveget sem fogadja el. A lefejt tejet kanállal meg eszegeti, de azt sem nagyon akarja. Almár már kapott néhány napig, de attól piros lett a popsija, de azt nagyon szerette. Kicsit székrekedése is lett, de nem vészesen, de azért volt.2014. márc. 18. 19:36
1/4 anonim válasza:
Mi is most kezdjük a hozzátáplálást es mi is anyatejesek vagyunk de nem sokat hízik a babám. Mi is almával fogjuk kezdeni a védőnő tanácsára es ha székrekedéses lesz tőle, akko őszobarackot kell adnom neki bébiételből.
2/4 A kérdező kommentje:
Krumplit, répát még nem lehet neki adni? Szeretném a bébi ételt elkerülni még ha lehet. Annyi a problémám vele, hogy csak olyat találtam, hogy barack valamivel keverve, és szeretném ha előbb simán az alap ízt ismerné meg. Van olyan bébi étel ami csak simán mezei barack semmi több? Ezt a bébi ételt hogy lehet adni első nap egy kanál második nap kettő stb.? Nézegettem ezeket de ezeknek nincs levük.
2014. márc. 18. 20:56
3/4 anonim válasza:
A védőnő azt mondta ,hogy a Dm-es baby love -bsn van barack. Szerintem a répát, krumplit még nem szabad adni.
4/4 anonim válasza:
Barack mehet Neki pl teljesen tartósítószer és színezékmentes 100%-os gyümilé formájában!
Én most olyat tudtam venni,ami 3 dl-es,és alma-őszibarack vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!