Hogy kezdjek neki a hozzátáplálásnak? Nem nagyon fogadja el a babó.
5 hónapos múlt a kisfiam, de a gyümölcsleveken kívül mást nem hajlandó elfogadni.
Nem tudom, lehet hogy a kanalas evéssel van baja?
Próbálkoztunk már gyümölcsökkel, barackkal, almával, de kapott már házilag készített répát krumplival, de nem kell neki. 1-1 kanállal tudok csak belegyimátolni, aztán elkezd finnyogni, meg feszelegni, és nem fogadja el, a száját nem hajlandó kinyitni.
Mit tegyek, hogy legalább kóstolgasson?
Pedig etetési időben szoktam neki adni, gondoltam, ha éhes, alán jobban elfogadja.
1,5 havi próbálkozás után azért már többet kellene ennie, nem?
Korainak tartom, hogy 5 hónaposan már elkezdted, bár lehet, hogy tápszeres, nem tudhatom.
Tarts szünetet, én is ezt ajánlom. Nem baj, ha még ilyenkor nem eszik olyan sokat. Semmiképp se erőltesd! Szerintem egyébként ilyen picinek még kekszféléket nem szabad adni.
Liszteset, tejeset, tojásosat nem adunk még.
Születése óta tápszeres a Törpe, és a védőnőnk ajánlotta, hogy már elkezdhetnénk a hozzátáplálást. Én azt hittem, hogy ennél egyszerűbb lesz. Valahogy mindig csalódásnak, kudarcnak veszem, ha nem megy a dolog.
Tényleg fogunk tartani pár hét szünetet, aztán majd meglátjuk.
De köszi a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!