Hogy állajak neki a hozzátáplálásnak? Annyi féle variációt hallottam már, de mi a legjobb?
Én étkezés előtt kóstoltattam vele, aztán emeltem az adagot napról napra, a tápi meg csökkent. Most kb 140-160 ml pürét eszik ebédre: arra ügyelek, hogy laktató legyen, tehát pl őszibarackhoz adok tejpépet, vagy az almába reszelek babakekszet, cukkinit banánnal, répát sütőtökkel. De persze először csak egyfélét adj és ha már mindegyikből megeszik egy teljes adagot, akkor keverheted is.
Egyszerre csak egy étkezést válts ki, az legyen kb egy hónap, mire elkezded a következőt. Arra figyelj, hogy egyszerre ne adj két hasfogót, pl tízóraira banánt, délben répás tejpépet. Tejpépet is egyszer egy nap. Főzeléket is krumplival sűríts, de akkor a tejpépet hagyd is ki. Én almalével itatom a babám, 30/70 arányban vízzel higítva (a vizet magában nem issza meg). Te is itasd a babád, hogy könnyebb legyen az emésztése. Én két étkezés között adom, vagy ha kekszes dolgot evett, mert attól mindig megszomjazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!