Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet valami baja a babámnak,...

Lehet valami baja a babámnak, ha néha eszik egy kis chipset, csokit, és iszik colát?

Figyelt kérdés
15 hónapos,és nagyon szereti ezeket.
2014. márc. 15. 22:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

12es válaszoló!

ki mondta, hogy este 11kor eszi ezeket?

olvasd el a kommentet:

"Most evett pont egy kis Lays chipset,és nagyon szereti.

Nem mindig eszik,csak néha.

# 4/29 Időpont tegnap 23:14"

2014. márc. 16. 11:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éves múlt a fiam,csokit már kapott,de ha lehet akkor külön veszek neki valót,mint pl Dörmi vagy ilyesmi,ha már előtte nassoluk. Ez se egészséges,de vagy épp valami gesztenyés rudi szerűséget (tejallergiás csak azért kap ilyet) Chipset most evett 1 hete,mert este nem ettem meg és kint maradt a konyhapulton és megkóstolta,evett belőle kb 2 darabot,utána kidobtam a kukába,hogy elfogyott. Van midig itthon pufija és azt kap,ha rágcsálna vagy valami krékert,ha sós kell neki. Colát (felnőttet) még nem ivott soha,és nem tervezem,hogy mostanság kapni fog. Ha mi colázunk előtte,akkor ő kap Juppykot,cherry cola szénsav és koffein mentes,de beéri gyümölcslével is cserébe. Vásárlásnál meg mindig oda figyelünk,hogy legyen olyan üdítő ami az övé,és mi se iszunk belőle,így nincs hiszti. Ha nasizunk,chipsezünk,akkor úgy szoktuk,hogy este amikor ő már alszik. Volt olyan,hogy 1,5 éves volt és ittam előtte az energiaitalt és elkezdett hisztizni,hogy neki is kell,de eszembe nem jutott,hogy adjak neki. Vagy éppen a reggeli kávé,mi kávézunk,ő meg kap külön pohárba teát,neki az a kis kávéja. Én ráhagyom az ilyen hisztiket,mert ha most ráhagyok mindent,akkor később csak rosszabb lesz. Ugye írtam,hogy tejallergiás,második babámat várom,és rá vagyok kattanva a madártejre,nem előtte esszük meg,de látja amikor beteszem a hűtőbe,de eszembe nem jutna adni neki,mert ő hisztizik érte. Ilyenkor csinálok sütit külön neki,hogy neki is legyen valamije.
2014. márc. 16. 12:35
 33/34 anonim ***** válasza:
68%

30:"Annyira kíváncsi lennék, hogy akik ennyi lehordják a másikat, tényleg ennyire szentek?"

ÉN néha-néha eszek, de a gyerekek nem kaptak.

"Mindenki otthon söprögessen."

Nem szoktam beleszólni más életébe, csak ha kérdeznek. Jelen esetben ez történt. Egy kérdés, amire válaszoltunk.

"Nem lesz semmi baja a gyereknek."

De, lesz baja. Fejlődésben lévő szervezetről beszélünk, amelyiknek nagyon nem kell a mesterséges kaja, a sok só amit a chips tartalmaz és a szénsavas üdítő.

2014. márc. 16. 23:02
 34/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk most már egyértelműen látszik, hogy kamu a dolog. Ez a férjem mennyit keres és max gyedet kapo. Magyarul ha ez igaz is, kaptok 500ezer körül havonta, hát ebből baromi nem lehet mindent megvenni.
2014. márc. 16. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!