Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet valami baja a babámnak,...

Lehet valami baja a babámnak, ha néha eszik egy kis chipset, csokit, és iszik colát?

Figyelt kérdés
15 hónapos,és nagyon szereti ezeket.
2014. márc. 15. 22:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
62%
Minimális mennyiségben fogyasztva nem lesz baja. Ettől függetlenül egyik sem neki valò és nem szoktatnàm rá.
2014. márc. 15. 22:53
 2/34 anonim ***** válasza:
47%

hát nagyon remélem, hogy ez csak valami hülye vicc... komolyan képes vagy egy 15hós gyereket ilyen szarokkal etetni/itatni?? :O

életfogytiglan, letöltendő...

2014. márc. 15. 22:53
 3/34 anonim ***** válasza:
54%
Nagyon remélem, hogy ez kamu kérdés, mert nálam százszázalékosan kiveri a biztosítékot!!!
2014. márc. 15. 23:01
 4/34 A kérdező kommentje:

Már miért lenne kamu?

Most evett pont egy kis Lays chipset,és nagyon szereti.

Nem mindig eszik,csak néha.

2014. márc. 15. 23:14
 5/34 anonim ***** válasza:
58%
És te hány éves vagy, azt szabad tudni? A kedves apukának is tök természetes, hogy éjszaka te chips-szel tömöd a babát??? o.O
2014. márc. 15. 23:18
 6/34 anonim ***** válasza:
61%
Igen lehet, na nem attól ha 2 havonta eszik ilyet, hanem attól, hogy megismeri ideje korán, hozzá szokik és egyre gyakrabban fogja akarni. Felnőtt embernek is károsak, nem hogy egy ilyen picinek.
2014. márc. 15. 23:26
 7/34 A kérdező kommentje:

Én 26 vagyok,férjem 31 éves.

És az a gond,ha látja hogy esszuk a chipset,vagy isszuk a colat,jon és kér.

Ha meg nem adunk neki,sir,ordit,hisztizik.

Igy néha szokott ezeket kapni.

2014. márc. 15. 23:36
 8/34 anonim ***** válasza:
60%

Van egy kifejezés, ideje lenne megismerkedned vele : következetes nevelés.

Még mindig nem térek magamhoz, hogy léteznek ennyire agyatlan emberek????

Rólad kérdező csak ennyi jut eszembe:

[link]

2014. márc. 15. 23:38
 9/34 anonim ***** válasza:
59%
Nem biztos egyáltalán hogy rászokik, csak mert ennyi idősen néha kap. az én lányom pici pár hónapos korában nagyon szerette a tejbegrízt,mikor már kaphatott, most hogy 2 éves lett, nem eszi meg. egyébként ő is eszik csokit, mint minden kisgyerek, és igen a csipszet is meg-meg kóstolja, ha a felnőttek ehetnek, a gyerek miért ne kóstolhassa meg? lányom eddig 2-3x kért kólát, adtam neki egy pár kortyot, mivel CSAK vizet iszik, így nem hiszem hogy árt neki az a pár korty.Szóval a kérdező nem ezzel tömi a gyerekét, hanem néha ad egy kicsit neki, van ennél nagyobb bűn is nem gondoljátok?!....
2014. márc. 16. 00:26
 10/34 anonim ***** válasza:
79%
Lehet az én lányom van lemaradva vagy én vagyok túl begyepesedett de eszembe sem jutna chipszet vagy kolàt adni a kisgyerekemnek. Semmilyen szénsavas üdítő nem való nekik még. De amúgy te tudod, a te gyereked a te felelősséged
2014. márc. 16. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!