Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet valami baja a babámnak,...

Lehet valami baja a babámnak, ha néha eszik egy kis chipset, csokit, és iszik colát?

Figyelt kérdés
15 hónapos,és nagyon szereti ezeket.
2014. márc. 15. 22:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
65%

este 11kor chipset eszik egy baba és kólát iszik? :O

mondjuk tényleg nem épp normális...

mondjuk szerintem a csoki nem ördögtől való, egy éves kor után kaphat, de kólát? tele van koffeinnek, ilyen kicsi gyereknek kifejezetten káros, olvass utána.

a chips is talán belefér pár falat ebéd után, de éjszaka?

2014. márc. 16. 00:57
 12/34 anonim ***** válasza:
29%
De ki mondta hogy este 11 kor eszi a gyerek ezeket? az csak egy dolog hogy a kérdező ekkor tette fel a kérdést de olvassátok el újra, csak néha iszik kólát ha látja hogy ők is isznak. egyébként kérdezzétek meg ti miket kaptatok ennyi idősen a szüleitektől. biztosan nem csak egészséges ételeket.
2014. márc. 16. 01:19
 13/34 anonim ***** válasza:
67%
1:19 képzeld, az én szüleim nem adtak nekem sem kólát, sem chipset, sem csokit 15 hónaposan, tudtak következetesen nevelni és ha valamiért egy kicsit sírtam, nem b*szódtak rögtön hanyatt... egy 15hós gyereknek nem cukor és koffeinbombára van szüksége, hanem tápláló, egészséges ételre/italra, pont. nincs mit ezen túlragozni.
2014. márc. 16. 01:24
 14/34 anonim ***** válasza:
38%

Hát az én gyerekem 3 éves lesz hamarosan, de se xhipset, de colát, se csokit nem evett még. Sőt mi sem nagyon eszünk ilyenek, csokit évente 1-2szer max, akkor sem a gyerek előtt, a párom néha iszik colát, de azt sem a gyerek előtt ilyen egyszerű. Érdekes én szüleim sem adtak nekem ilyeneket, sőt pálinkával sem itattak és cigit sem duktak a számba még néha néha sem.

Mondjuk nálunk nem úgy működik, hogy a gyerek akar valamit, ezért hisztizik és akkor megkapja, hanem azt eszi amit kap és tény nem eszünk előtte mérgeket, hogy ne is kívánja meg.

2014. márc. 16. 02:52
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Ilyen nincs, kamu kérdés :) Ha mégis igaz, akkor vagy szokjatok le a chips evésről, coláról, vagy egyétek titokban hogy ne lássa, vagy pl cola helyett kapjon kakaót. Sanszos hogy azt jobban fogja díjazni mint a szénsavas műanyag sz..rokat amik szétmarják a növőfélben lévő tejfogait. Igazodjatok kicsit őhozzá, ne lássa amikor ilyen dolgokat esztek és akkor nem fogja kérni.
2014. márc. 16. 06:27
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
Laza anyuka vagyok de chipset és kólát még 3 éves gyerekemnek sem adtam és iskolás koráig nem is szeretnék.A csoki az más dolog,bár 15 hónaposnak még nem adtam,1,5 éves kora után kapott először vagy étcsokit vagy jó minőségű tejcsokit.
2014. márc. 16. 06:27
 17/34 anonim ***** válasza:
47%
amúgy előfordul,hogy iszunk,kólát,vagy eszünk chipset,az utóbbit nem előtte a kólánál meg megmondtam,hogy nem gyerekeknek való és megérti képzeld,de ha hisztizne sem kapna,a csokival konkrétan nincs baj mert egészséges mértékkel
2014. márc. 16. 06:30
 18/34 anonim ***** válasza:
25%
de sok egészségmániás van itt,de jó!!...colát még én sem adtam neki,mondjuk egy kortyba nem halna bele, kíváncsiskodik mindig,mit esznek a nagyok,mert ők már 13 meg 12 évesek és senki ne mondja már,h a kamaszok sem esznek ilyeneket..de csokit,meg chipset már evett,ha nem minden napos és nem nagy mennyiségben semmi baja nem lesz,nyugodj meg!!(22 hós az enyém)
2014. márc. 16. 07:03
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
Talán próbálj meg nemet mondani. Ha alkoholt isztok és kér belőle, adtok? Remélem nem. 15 hónaposnak meg a kóla egyáltalán nem való, hiába akarja. Írom ezt úgy, hogy sajnos imádom a kólát. 3,5 évesen kapott a kislányom 1 korty kólát és hiába kér még, nem kap.
2014. márc. 16. 07:06
 20/34 anonim ***** válasza:
75%
Én kislányom 21 hónapos. Ha olyat eszünk-iszunk amit neki nem akarunk adni(chips, kóla, kávé)mondjuk hogy nem való babának, és már mondja is: megfájdul poci... Szokatás kérdése.
2014. márc. 16. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!