Milyen etetőszéket vegyek?
chicco polly double!!!! 4 hónapos kortól használható, az én fiam még aludt is benne :) nagy helyet igényel, ez a hátránya, de könnyen összecsukható. ennek az új ára több mint 25 ezer, mi is használtan vettük, de szinte újnak tűnt. küldök linket is:
csak ezen az oldalon rosszul írják, tényleg 4 hónapos kortól használható. imádtam!!!!
2 gyereket kiszolgált. Elég nagy helyet foglal (de összecsukható), de szuper. Kényelmes, levehető a tálcája, van bizt.öve, dönthető, alul a láb között van egy kis tartórész, így a tálca alatt a kisebbek sem próbálnak meg lecsúszni.
Nekünk peg perego prima pappa van, jól bírja a strapát és már a 3. gyerek használja, mert használtan kaptuk.
Párnázott a belseje, de ki lehet szedni, peremes tálca, leszedhető alatta egy másik tálca, összecsukható, nagy háttámla. Nincs olyan érzésem, hogy ha kicsit is mocorog kiesik belőle. Mikor nyaralni voltunk akkor az étterembe kaptunk etetőszéket, de nem éreztem biztonságosnak, lehet a mi rendkivül stabil székünk után :) szóval ajánlom
utolsó vagyok, a peg perego prima pappa, pont ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!