Milyen etetőszéket vegyek 7 hós stabilan ülő kislányomnak?
Nekünk ez van. 7 hónapos a kislányom és stabilan ül ő is. Ha akarod leveheted a tálca részt és betolhatod az asztalhoz is simán. Nekünk napközben is szeret benne tevékenykedni. :) Nem is drága de stabil, erős szék. Nem bántam meg h megvettük.
Ez a legjobb ár/érték arányban szerintem. Ha leveszed a tálcát az asztalhoz tolható. Nagyon könnyű tisztítani, a festéket, zsírkrétát is állja később (sőt a hajvágást is). Ha muszáj valahová vinni, leszedhetők a lábai. És strapabíró, örökölhető :)
Nekünk ez van, nagyon jó, nagyon szeretem. Pont azért vettünk ilyen masszív széket, mert későbbre is jó lesz tesómék babájának. Teljesen elégedett vagyok vele.
Azt a fa asztal+szék dolgot én nem vettem, mert mi van, ha husisabb lesz a lába, nem fog rendesen elférni. Jól döntöttem, már nem férne el benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!