Milyen teat adjak 5 honapos kislanyomnak?
A pickwick gyerekteák csak olyan 8 hónapos kortól adhatók.
Én maradnék az édeskömény, vagy kamillateánál. A mai nappig adok neki ilyet is hetente egyszer. Ártani nem fog. Én ízesíteni szoktam úgy hogy egy pici gyümölcscukrot teszek bele, bár nem mindig. Kedv kérdése nálam is.
Szerintem szoktasd rá a vízre, ha nem akkor egy kis gyümölcslevet higits fel vízzel.Én azt is szoktam 2-3 hetente.
10 hónapos kisfiú anyukája
A Fiammal 10hónapos koráig küzdöttem a vízzel. 3korty, a 4-ket rámköpte. Senki nem hitte el, hogy ha nagyon szomjas akkor se iszik vizet! Jött a nyár, a 41 fok, alig ivott, elvittem a dokihoz aki azt mondta hogy nincs mese adjak neki teát, mert ki fog száradni a gyerek.
Elmentem vettem neki teát (HIPP-eset is),de nekem a Csipkebogyó Hibiszkusszal teát javasolták. Megcsináltam odaadtam neki, és a nem ivó gyerekem!!!! egyszerre 70ml-t megivott belőle.
Ennyit az elveimről h csak vizet adok neki :) Igya a teát egye kutya, csak ne legyen baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!