8 hónapos kislányomnak mikor vehetek bébikompot? Nektek mi a tapasztalatotok vele? Babátok szereti?
Nekünk nem tudom,hogy a komptól vagy nem attól, de kisfiam 2 héten belül megtanult mászni, felállni és bútorok mellett lépegetni,pedig hipotón.
Előtte nem nagyon volt mozgékony,de 2 hete,le se birom állítani. :-)
A kopmot kb. 1 hónapja használjuk,nem tudom,hogy van-e összefüggés közte.
Kisfiam most lesz 11 hónapos. Napi 20 percet volt benne kb,amíg mosogattam vagy ilyesmi,mostmár nem nagyon tudom beletenni,mert csak mászna :-) De úgy érzem,hogy nekünk sokat segített abban,hogy 2 hét alatt szinte megtanult "mindent"...
Meg persze a Dévény torna... na meg hát mi is felnőttünk,pedig én személy szerint órákat voltam kompban,míg anyám dolgozott mellettem.
Utolsó voltam
Én komp ellenes vagyok mert sokat olvastam arról hogy nem tesz jót a gerincnek és sok ismerősöm úgy járt, hogy a babája csak a kompban volt hajlandó mozogni és volt olyan akinek a babája majdnem 2 éves volt és még nem járt mert lusta volt, a komp jó volt neki mert tartotta a fenekét, viszont komp nélkül nem akart járni.
Én abban az esetben vennék kompot a babámnak ha nem akarna mászni, járni stb... és hátha a komp hatására megtanulna. Ahogy elöttem is írták többen hogy onnantól kezdve indul meg a baba. Ha magától szépen fejlődik akkor szerintem a komp csak zavaró tényező lehet.
Nem rosszból írom ezeket, tényleg, én nem ítélem el a kompos anyukákat, csak nekem ez a véleményem. :)
3 hós kisfiú anyukája
Várd meg ,hogy tudjon ülni, és csak utána tedd bele.
Egyébként pont azért tartják károsnak, mert kimarad/rövidül a mászás. Lehet, hogy egy normál fejlődésű csecsemőnél nem okoz gondot míg másnál igen. Én nem tenném bele 8 hónapos kora előtt és amíg nem tud ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!