Milyen többfunkciós etetőszéket vegyek?
Olyan etetőszék érdekelne, ami több magasságba állítható, hogy az asztalnál velünk tudjon étkezni a kislányom. Akár 4 hónapos kortól is használható, tehát nem feltétel, hogy a baba már magától tudjon ülni. Sajnos anyagilag nem vagyunk eleresztve, így olcsóbb kategóriások érdekelnének.
Tudtok segíteni? Milyen székeket tudnátok ajánlani?
Én ezt vettem akciósan. 7 hós a kislányom,de még nem ül, úgyhogy ezt láttam megfelelőnek. Szerintem szuper. Kaptunk egy fa(asztal és szék egyben)etetőszéket is,de nagyon kis nyegle benne a babám,nem hiszem,h jó a gerincének. Néztem a Peg Perego-t is,ami 40ezer,de csak az ülése kagylósabb valamivel,ennyi a különbség.
Ez jól hangzik. Köszönöm.
Egy gond van csak vele, hogy ülnie kéne a lánykámnak hozzá. :(
A peg prego etetőszék nagyon drága újonnan. Használtan meg nem nagyon lehet kapni. Viszont a leírása nagyon jó.
Köszönöm.
Ez dönthető,így nem kell tudnia még magától ülnie,dupla tálcás,állítható a magasságais,van 5pontos biztonsági öv is.
Mi is innen rendeltük,ezt a fajtát:
Köszönöm!
Ez már sokkal meggyőzőbb! :)
Akkor jól elbújtál! :)
Én nagy Vaterás vagyok, de ott most nem nagyon van használható.
Te hol árultad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!