Milyen etetőszéket vegyek 4 hónapos babámnak?
Én is 4 hónapos korában vettem meg. Fontos volt a dönthetőség, és hogy magassága is állítható legyen, il. hogy könnyen lehessen tisztítani, na meg persze a biztonság!
Emellett döntöttem és pont ebben a színben vettük meg:
Egyébként dupla etetőtálcás, ezeket le is lehet venni, egyelőre úgy használom, hogy a konyhában az ebédlőasztalnál velünk eszik a kicsi, levettem az etetőtálcákat, amíg nem eszik magától, addig csak útban van. Majd ha önállósodik az evésben, természetesen visszarakom a tálcákat.
Első vagyok, az én babám is ilyen "hatalmas" :))
Szerintem ez elég masszív, persze tolni is lehet (gurul), és van a lába között ilyen műanyag kiesés gátló, azok a tálcából jönnek, ha azt felrakod azzal van. De amúgy az 5 pontos övnek is elég kell lennie :)
nekünk ilyen van csak Orrszarvúsba,6 hónapos korában vettem meg,addig nem akartam,de nagyon jó,dönthető, a tálca is mozgatható a magassága is beállítható,5 pontos biztonsági öv,könnyen tisztítható,stabil,nagyon szeretem :D
Szia!
A mi babánk is kb. 4 hónapos volt, amikor ezt az etetőszéket vettük Neki: [link]
Dönthető a háttámlája, van a lába között is kicsúszásgátló. A tálcát még nem használjuk. Először rajta volt, de úgy nem lehet kicsire összecsukni. Öt pontos biztonsági öveset vegyél szerintem. Ja, és elég magas a háttámlája, úgyhogy ez sokáig jó lesz a babánknak, aki egyébként elég hosszú, de vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!