Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen etetőszéket vegyek 4...

Milyen etetőszéket vegyek 4 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Hamarosan kezdjük a kóstolgatást, mert nincs elég anyatej. Ti milyen etetőszéket javasolnátok? Olyan dönthető etetőszéket szeretnék, amiben már most odaültethetném "nézelődni" a vacsoraasztalhoz, de később is jól használható. Nektek melyik márka vált be? Mire figyeljek a vásárláskor?

2012. jan. 27. 09:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

[link]

nekünk ez a fajta van,van többféle színben is,dönthető,dupla tálcás,5pontos biztonsági öv,stb...

2012. jan. 27. 10:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ez van. 4 hónapos kortól. 4 pozícióba dönthető és a magassága is 6 pontban állítható. duplatálca, alul kocsár, és LAPRACSUKHATÓ!!!

Enek kívül nagyon aranyos mintákkal kapható.

[link]

Itt láthatod hogyan működik:

http://www.youtube.com/watch?v=V5ff8rrJu10

2012. jan. 27. 11:05
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Egyelőre a Baby Design Pepe és a BabyOno a favorit. Azt még meg tudnátok mondani, hogy ezeknek a magassága hány fokozatban állítható? Az Elefáni honlapján nem írják. Még a Cotobaby és a Bertoni is szimpatikus (főleg az ár miatt), de itt nem írják, hogy a tálca állítható lenne.
2012. jan. 27. 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

Szia.Nekünk ilyen van,az előttem írók mindent leírtak amit tudni kell róla.Még annyi lehet a lényeges,hogy mekkora helyetek van az etetőszéknek,mert ezek elég nagy méretűek azért.

Mi 5 hónaposan vettük ezt,volt benne egy kis pamut szűkítő is,de az én babám kisebb volt akkor.Jól dönthető,könnyen tisztíthatóak,könnyen kezelhetőek.Nekünk bejött nagyon.Most 2,5 éves a kisfiam levettük már a komplett tálca részt és betoltuk az asztalhoz,így már velünk eszik.

Én egyébként nem voltam a bébihordozós etetés híve,etetőszék így is úgy is kell szerintem,és maszatol is eléggé az a pici még,én sajnáltam erre a hordozónkat.

2012. jan. 28. 05:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Kilences vagyok: a bertoni-nak állítható a tálcája, két fokozatban.
2012. jan. 28. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
a Baby design Pepe magassága 3 fokozatban állítható
2012. jan. 28. 14:41
 17/19 anonim ***** válasza:
BabyOno 3 fokozatban állítható :)
2012. jan. 28. 15:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha a magasság poziciója nem annyira érdekes számodra tudok ajánlani egy 17e ftos műanyag etetőszéket aminek állítható az ülés háttámlája. Viszont SZÉT LEHET SZEDNI KÉSŐBB SZÉK ÉS KISASZTALLÁ:)

Ebben az a jó, hogy amíg gyerek használható lesz...

[link]

2012. jan. 28. 22:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2012. jan. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!