Milyen etetőszéket vegyek 7 hós babámnak? Nektek milyen van?
Nekünk ilyen van, és nagyon szeretjük: [link]
Egész kicsire összecsukható, a magassága több fokozatban állítható, hátsó kerekek gurulnak és fékezhetők, dönthető az ülés, be lehet kötni a gyereket, a lába között kiesésgátló van, mosható az üléshuzat, és két tálcája van, a fölsőt csak leemeled, elmosod, és kész..
nekünk fisher price rainforrest van :-)
szereti a leányzóm
inkább vegyél egy minőségi, márkásabb keveset használtat bolti ár alatt, mint egy új rosszabb minőségűt, aminek eltörik a tálcája, szakad a huzata néhány használat után
nekem a két naggyal peg perego prima pappa volt, új!!! állapotban adtam el utánuk, pedig 3,5 éven keresztül folyamatos használatban volt
szia!
hát én vettem a lányomnak hiper-szuper Brevit majd 40.000-ért, nem elég hogy nem szerette még a huzata is szétment nagy és nehéz tárolni is:s! igaz dönthető támlás de őszintén melyik gyerek alszik evés közben? utána vettem az Ikeába Antilop etetőszéket tálcástól, betétestől volt 5000ft! hibátlan a fiam is szereti és több ismerősömnek is van ők is szeretik! néha az egyszerűbb a jobb:D
Fa 10 éves darab, bátyja használta előtte, kisszék-kisasztal lesz belőle.
A kicsi 6 hós kora óta hsználja, akkortól ül magától, 2 éves lesz márciusban és még minidg abban eszik.
Most 10 alatt megkapod.
Nekünk ilyen van, csak mi még 18.000-ért vettük!
Nagyon jó, jó a huzata, nem izzad bele a gyerek, mégis könnyen tisztítható. Emelhető a magassága ennek is, fékezhető görgők vannak rajta, szintén két tálcája van! 3 fokozatba dönthető!
Én újra ezt venném meg!
nekünk ilyen van
nagyon jó szeretjük, 5 pontos biztonsági öv,könnyen tisztítható,dupla tálcás,magassága ülése,tálcája állítható,stabil,sokáig használható
annyi hogy nekünk kék/szürke és rinocérosz van rajta,igaz akciósan itt 22ezer,mikor mi vettük 19volt akciósan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!