Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen etetőszéket vegyek 7...

Milyen etetőszéket vegyek 7 hós babámnak? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Max.:20.000ft
2011. jan. 11. 08:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, és nagyon szeretjük: [link]

Egész kicsire összecsukható, a magassága több fokozatban állítható, hátsó kerekek gurulnak és fékezhetők, dönthető az ülés, be lehet kötni a gyereket, a lába között kiesésgátló van, mosható az üléshuzat, és két tálcája van, a fölsőt csak leemeled, elmosod, és kész..

2011. jan. 11. 08:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyasmi van, mint az elsőnek, nagyon jó:D
2011. jan. 11. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:

nekünk fisher price rainforrest van :-)

szereti a leányzóm

inkább vegyél egy minőségi, márkásabb keveset használtat bolti ár alatt, mint egy új rosszabb minőségűt, aminek eltörik a tálcája, szakad a huzata néhány használat után

nekem a két naggyal peg perego prima pappa volt, új!!! állapotban adtam el utánuk, pedig 3,5 éven keresztül folyamatos használatban volt

2011. jan. 11. 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

szia!

hát én vettem a lányomnak hiper-szuper Brevit majd 40.000-ért, nem elég hogy nem szerette még a huzata is szétment nagy és nehéz tárolni is:s! igaz dönthető támlás de őszintén melyik gyerek alszik evés közben? utána vettem az Ikeába Antilop etetőszéket tálcástól, betétestől volt 5000ft! hibátlan a fiam is szereti és több ismerősömnek is van ők is szeretik! néha az egyszerűbb a jobb:D

2011. jan. 11. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Fa 10 éves darab, bátyja használta előtte, kisszék-kisasztal lesz belőle.

A kicsi 6 hós kora óta hsználja, akkortól ül magától, 2 éves lesz márciusban és még minidg abban eszik.

Most 10 alatt megkapod.

2011. jan. 11. 09:11
 6/10 anonim ***** válasza:
én a corában vettem ott 8 v 9 ezer, és én meg vagyok vele elégedve. összecsukni ugyan nem szoktam, de ami nekem fontos, h le tudom venni a tálcáját, elmosom és ksz. van biztonsági öv is hozzá. sztem megéri!
2011. jan. 11. 09:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van, csak mi még 18.000-ért vettük!

Nagyon jó, jó a huzata, nem izzad bele a gyerek, mégis könnyen tisztítható. Emelhető a magassága ennek is, fékezhető görgők vannak rajta, szintén két tálcája van! 3 fokozatba dönthető!

Én újra ezt venném meg!

2011. jan. 11. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Link lemaradt:

[link]

2011. jan. 11. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is olyan van, mint az utolsónak, csak narancs-fekete színben. Szeretjük, bevált.
2011. jan. 11. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

nekünk ilyen van

nagyon jó szeretjük, 5 pontos biztonsági öv,könnyen tisztítható,dupla tálcás,magassága ülése,tálcája állítható,stabil,sokáig használható

annyi hogy nekünk kék/szürke és rinocérosz van rajta,igaz akciósan itt 22ezer,mikor mi vettük 19volt akciósan

[link]

2012. jan. 27. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!