Szoptatott babátoknak adtok inni kanalas étel után?
Figyelt kérdés
Nem fogadja el semmiből a vizet, gyümölcslevet a 9 hónapos fiam. Két étkezés között megszoptatom, de alig kortyol párat, meg már nincs is olyan sok tejem.2014. márc. 7. 22:03
1/3 anonim válasza:
Igen, szeretnék én is adni! Az enyém 7 hós lesz, és kevesebb a tejem, szükség lenne pótlásra vagy étkezések között plusz folyadékra, de nem akarja elvenni! Kispohárból néhány, 2-3 korty! Pedig jó lenne, ha inna.....:(
2/3 anonim válasza:
Az enyèm 8 hós,de nem akar inni. Barárnőm babája tápszeres ès napi 300 ml iszik pl teát. Szerintem elèg nekik a szopi. Az enyèm 4x szopizik+ 5x eszik más ètelt ès 150 ml iszik naponta. Mindig kìnálom neki,h igyon.
3/3 anonim válasza:
Általában előtte, közbe, és utána is megkínáltam. Ha szomjas, iszik úgyis. Van elég pisis pelusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!