Szily Luca kérdése:
Első repülés kisbabával (1éves), mit tegyek, mit vigyek hogyan vigyem? EasyJettel
Figyelt kérdés
Először utazok haza kisfiammal, és repülövel megyünk londonból haza. akkor 1 éves és 2 hónapos lessz, arra lennék kiváncsi hogy mit tudok neki felvinni a gépre és hogyan. iletve a babakocsival mit kell csináljak? Aki repült, kérm minden informásiót irjon le nekem. kaja pia kézipogyász babakocsi ilyenek...2013. febr. 25. 15:49
1/3 anonim válasza:
1 éves gyereknek vihetsz ennivalót, innivalót, nem fogják megszabni miből mennyit, de átlagosan annyit amennyi egy pár órás utazás során kelleni szokott. Ha cumisüveget viszel, azt nagy valószínűséggel meg fogják kóstoltatni veled, hogy tényleg az van benne. Bébiételt ha originált, akkor természetesen nem bontatják fel. (De én már voltam olyan biztonsági ellenőrzésen is, ahol látták hogy babával vagyok, így nem is foglalkoztak azzal milyen ételt viszek és mennyit.) A babakocsival bemehetsz egészen a váróba, de fel is adhatod a poggyászfeladásnál. Ha nem adod fel, akkor a repülő bejáratánál el fogják venni, és beteszik a többi csomag közé. Amikor szálltok ki a gépből ugyanott visszakapod az ajtónál. A baba a te öledben fog utazni, fogsz kapni egy külön biztonsági övet, amit a tiedre kell rácsatlakoztatni.
2/3 anonim válasza:
Egy jótanács: ha sír a pici mert bedugult a füle fel és leszállásnál, ásíts neki! Szépen leutánozza és rendbejön. Ez nem vicc.
3/3 anonim válasza:
Korábbi hozzászólókhoz csak csatlakozni tudok, esetleg még azzal egészíteném ki, hogy legyen nálad kéznél nasi és cumisüveg a babának (a füle miatt is, mert a nyelés is segít a nyomáskiegyenlítésben), illetve pár kedvenc játéka, ami egyrészt megnyugtatja, másrészt le tudod vele kötni a picit, plusz egy új játék is, ha a régieket elunná, akkor az újjal akár egész úton is eljátszik (ill. vmivel a várakozási időket is ki kell tudni tölteni).
Jó utazást, remélem nektek is olyan remek élmény lesz az első repülés babával, mint nekünk volt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!