Milyen étrend lenne a legmegfelelőbb? Anyukák akik már benne vagytok ebben ti hogyan csináljátok, mi a legjobb étrend?
Szia,nekem 5 hónapos a kisfiam,mi is már tervezgetjük,hogy mit hogyan a milumil oldalán rengeteg hasznos táblázat és infó van,plussz egy telefonszám,okos,tapasztalt védőnők ülnek a végén,én már többször beszéltem velük,tudom ajánlani ha nem segít a sajátod,vagy nagyon elveszettnek érzed magad.
Remélem segítettem,szép napot:-)
Hát, hogy mi a legjobb, azt nem tudom, de azt szívesen leírom, hogy mi hogyan csináljuk. (Biztos lesznek lepontozók, de remélem, neked segítek valamiben...)
Hat hónaposak leszünk, bő másfél hónapja kezdtük a hozzátáplálást. A lányomnak eddig minden ízlett és semmire nem reagált negatívan a szervezete, úgyhogy nekünk könnyű dolgunk van. Egyébként már gyönyörűen eszik kanálból.
Tehát: reggel tápszert kap, délelőtt a tízórait már teljes egészében kiváltottuk gyümölcsökkel és egy fél reszelt babakeksszel. Az ebéd tápszer, uzsonnára adom a főzeléket, pár napja már húsosait is, de e mellé még mindig adok tápszert is - több-kevesebb sikerrel. Három alaklommal fordult elő, hogy uzsonnára nem főzeléket, hanem tejpépet adtam kevés gyümölccsel - a változatosság kedvéért. Ez esetben viszont nem ettünk már tápszert, hanem csak a tejpépet. Estére ismét tápszer.
Én úgy látom, a kislányom nagyon élvezi a pépes ételeket, szereti a különböző ízeket, érdeklik az ételek, ha valaki a környezetében eszik vagy iszik, egészen rácuppan a tekintetével, mozgatja a száját, szinte nyel ő is. Úgyhogy nekünk valóban könnyű a helyzetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!