Nagyon kétségbe vagyok esve? A babám nem hajlandó enni anyatejen kívül mást?
Figyelt kérdés
8hónapos ,6 hósan próbáltunk vele kostóltatni nem ment kiköpte egy hétig kínlodtam gondoltam később , most meginnt meg próbáltam nem eszik , amúgy 9,5 kiló tehát jó súlyban van de nem lesz baja?2014. febr. 22. 09:38
1/11 A kérdező kommentje:
segítsetek légyszi! Bocs a helyesírásért rohanok !
2014. febr. 22. 09:39
2/11 anonim válasza:
Nem lesz baja, ne izgulj ha hízik rendesen:-) Van aki csak 1 évesen fogadja el. Azért próbáld néha kóstoltatni ha nem is minden nap.
3/11 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle! Nyugi majd enni fog, csak még nincs rá igénye.
4/11 anonim válasza:
8 hónapos kor után már fennáll a hiánybetegségek kialakulásának kockázata.
Szerintem kérj segítséget a védőnőtől, gyerekorvostól, biztos láttak már más olyan gyereket is aki nagyon ragaszkodott az anyatejhez :)
5/11 lcs válasza:
próbáltad estleg úgy, hogy anyatejjel kevered el kezdésnek? illetve van olyan pép is, amit anyatejjel is elkeverhetsz (azt hiszem a hét gabonás).
6/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam anyatejjel keverve is....
2014. febr. 22. 13:10
7/11 lcs válasza:
:( akkor szerintem is védőnőtől, gyerekorvostól kérj tanácsot, milyen praktikák vannak :) egyébkénk van ismerősöm akinek a fia 11 hós koráig nem volt hajlandó gyakorlatilag semmit megenni az anyatejen kívül, mostmár iskolás elsős, kutya baja, alig beteg...:)
8/11 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt. Már idegbajt kaptam, féltem, hogy valami baja lesz. 11 hónaposan kezdett elfogadni ezt-azt, de a pépes étel szinte kimaradt nála.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 23. 09:48
10/11 anonim válasza:
Tömd magadba a vitaminokat, ásványi anyagokat (persze mértékkel) és semmi hiánybetegsége nem lesz. Örülj neki,hogy ennyi tejed van!!! ne félj, nem marad így :) majd elkezd enni magától, ne erőltesd, nehogy evési zavarai legyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!