Nyunyi77 kérdése:
Hogyan folytassam a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
A kisfiam 6,5 hónapos,anyatejes baba.2 hete délelőttönként gyümölcsöt kap,a többi szopi.Mostmàr adjak Neki zölsdéget is délutàn vagy csak gyümit?A húst mikor kezdjem adni?Köszi.2014. febr. 21. 11:10
1/3 anonim válasza:
kóstoltatni kéne, és ha már túl vagytok annyi zöldségen, hogy egy főzi összejöjjön belőle, akkor kezd majd el az ebédet kínálni, de a kóstoltatás megmarad délelőtt, délután mindig olyat adj amit már kóstoltattál
2/3 anonim válasza:
Micsoda???Még szép!Gyümölcsöt már 4hó után adhatsz neki!!...és adjál is!Vitamin kell!!!És nem utolsó sorban, hogy szokja az ízeket!Körte,banán,alma....fokozatosan emeld a mennyiséget!Főzeléket is adjál, sőt 6hónap után már husit is bele!!!!Ne gondolj hatalmas mennyiségű húsra, kb két kiskanálnyi csirkemell megfőzve, és pürésítve!Nekem is anyatejes a babám, a jövő héten lesz 1éves, és hiába volt sok tejem, már a 4hónaptól szoktattam a gyümire, és hamar a főzelékekre is!Még a mai napig adok neki 2x anyatejet, de nagyon fontosnak tartom hogy mielőbb szokja az ízeket,hogy mielőbb azt egye amit Mi!Ha biztosra akarsz menni, próbálj ki bébiételeket, ezeket direkt csecsemőknek fejlesztették ki, cukor mentesek...Én mindent kipróbáltam....a kisfiam szereti...és akcióban veszed, akkor nem is olyan vészes az ára...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor adok màr napi 2x valamit Neki és ha evett màr pàr fajta zöldséget,kap husit is bele!
2014. febr. 22. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!