Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez így jó? Hogyan folytassam...

Ez így jó? Hogyan folytassam tovább?

Figyelt kérdés

7 és fél hós a babám 2 hónapja kezdtem a hozzátáplálást. Most ott tartunk hogy reggel 8 felé kel, szopizik tízórai vagy gyümölcs/zöldség vagy kenyérkatona hallal vagy egy kis csirkemellel ha esetleg elmegyünk valahova gyümölcslé és kuki ugyan ez igaz az uzsira is ebéd szopi, ha felkelt szintén szopik ez olyan 3 felé van, már csak egyszer alszik nappal 5-kor van az uzsonna, fél 7-kor valami fözelék már húsival ez kb. 2 dl, fél nyolckor szopik aztán alvás valamikor felkel egyszer szopik és alszik is tovább, de valamikor csak reggel kel fel.

Eddig jó? Hogyan tovább? Egyébként mindent szívesen megeszik!

2013. okt. 15. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem 7,5 hónaposan még korai a kenyérkatona, vagyis az én fiam nem evett még ennyi idősen ilyeneket.

Kukit sem adnék neki, inkább babapiskótát, vagy babakekszet rágcsáljon. Igazából 13,5 hónapos fiamnak is utálok kukit adni, ha nem muszáj, nem is kap. Semmi tápláló nincs benne, csak szomjas lesz tőle. Főleg a sóstól, a natúrnak mes semmi íze. Inkább egy pogácsát, babapiskótát, kekszet adok neki.

2013. okt. 15. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem annyi a meglátásom,hogy főzeléket ne uzsonnára adj,hanem ebédre,mert az akkorra való.Tízóraira jó a gyümölcs,én reszelnék bele babakekszet is,legyen neki laktatóbb,hogy kibírja ebédig.Uzsira meg adnék neki tejpépet vagy gabonapépet.Vacsira meg megint mehet a szopi.

6 hós fiú anyukája

2013. okt. 15. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!