Hogyan tovább? Almát, sütőtököt, banánt kóstoltattam kislányommal 3-3 napig, kisebb-nagyobb (de inkább kisebb :-) ) eredménnyel. Most mivel folytassam?
Lehet adni:alma,őszibarack,meggy.
burgonya,sárgarépa,cékla,gesztenye,
rizs,kukoricapehely,sinlac
De ha nehezen fogadja még el,több napon át adhatsz neki egyfélét,neki nem unalmas,igy hozzászokik az izekhez.De kombinálhatod is őket.
Szia kérdező!
Hány hónaposak vagytok? Mi is most kezdjük a gyümölcsket
5 és fél hónapos, anyatejet és tápszert is kap.
Viszont pár napja nyűgösebb a megszokottnál, és kezdem azt hinni, hogy ha nem a foga, akkor az új ételek miatt lehet. Nálatok nincs ilyen? Nem fájhat a pocija?
Szia!
Az én kisfiam is 5 és fél hónapos :)
A következőket szoktam neki adni, amiket szeret:
krumpli-alma (krumpli főzve, alma nyersen reszelve, ezzel pépesítve)
sütőtök-alma
répa-alma
krumpli-brokkoli-répa-alma.
Amiben nincs alma, azt nem eszi meg...
Egyelőre "elvagyunk" ennyivel :)
Csajok? Őszibarack, meggy? Nem terem most. Külföldi beszállítás, meg prímőrt inkább ne!
Szerintem egyenlőre ezek kombinációját adjad neki. Még bővitheted krumpli répával. De egyenlőre ne vigyél be mindig új ízeket, hadd szokja meg ezeket.
Szerintem is. Olyat használj ami egész évben kapható vagy szezonja van. Vagy üvegeset.
De hadd szeresse, szokja meg ezeket. Lesz még időtök sokmindent kipróbálni. :)
Köszönöm a válaszokat. Őszibarackot én tettem el a fagyasztóba, előrelátó voltam.
A kérdésem egyébként főleg arra irányult, hogy adjak-e egyáltalán már új, más ízeket. Hogy mit lehet adni ilyen korban, azt már tudom. Aki főleg erre válaszolt, annak különösen köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!