Magánorvosnál kb. mennyibe kerül a meddőségi kivizsgálás, esetleges inszemináció, stb? Eddig túlvagyunk a spermavizsgálaton, ill a 3. clostys hónapon - eddig a klinikára jártam, de gondolkozok, azon, hogy magán úton folytassam.
Még csak gondolkozok rajta, megnyugtató lenne,hogy van saját orvosom, de szerintem sajnos anyagilag nem tudom megoldani, mert ott nemcsak a konzultációkért kéne fizetni, hanem még pluszba a vizsgálatokért is.
Ezért érdeklődtem. Eddig amúgy nekem jó tapasztalataim vannak, jövő hónapban kell visszamennem, ha most sem sikerül.
Te is Debrecenbe jársz, kinél voltál?
Mi Budapestre járunk.
Igen tök jó lenne a saját orvos, mert itt hiába nagyon profik, sok a beteg, futószalag az egész és nem igazán tudok kérdezni...
Viszont szerintem nekünk sem férne bele minden magánban, bármilyen jó lenne is. A férjem spermavizsgálata lesz magánban február közepén.
Sziasztok!!
Én a Budai Meddőségibe járok a János Kórházba, és nagyon megvagyok velük elégedve, kedvesek, alaposak, az orvosok nagy tudásúak, csak ajánlani tudom őket!!Nekem egy komplex teljes kivizsgálás meglett 3 hónap alatt, úgy hogy a páromat is ott vizsgáltattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!