Hogy müködik a mensmentisben a kivizsgálás?
ha régiek a leleteid, valószínűleg újakat kell csináltatni. Árakat a honlapon megtalálod.
Én a vérvételt is ott csináltattam, mert nem akartam külön menni sehova.
Reggel leveszik a vért, délután már email-ben küldik az eredményt. Nekem ez megéri, hogy fizessek érte.
Jó helyre mész, ne izgulj :) Én május óta járok hozzájuk, az első gyógyszer nem használt ugyan amit felírtak, de a másik fajtával már javulnak az értékeim.
a pénz azért érdekel mert úgy kéne kp. vinni magammal.
Bár nőgyógyászati leletem az friss...akkor is elküldenek?
ha friss egy lelet, akkor abból nem kérnek újat
az árakat megtalálod a honlapon
akkor 12ezer meg a vérvétel....
Miket szoktak ilyenkor kérni????
Szia!
A vérvételt nem fogják megcsinálni ha 9-re mész a dokihoz, mert a terhelésest reggel kell elkezdeni éhgyomorra, és nem nagyon célszerű elmászkálni közben, mert az meghamisítaná az eredményt. Esetleg úgy, hogy kérsz aznap reggelre egy 3 pontos terheléses cukor + inzulin vérvételt, odamész reggel 6-ra, akkor túl leszel rajta mire a dokihoz bekerülsz, és utána megcsináltatod amit még kér a doki. Azokat már nem kell éhgyomorra, csak még egyszer meg fognak szúrni. Amikor bejelentkezel a recepciósnál a vérvételre, mondani fogják az árat, így legalább arra tudsz előre készülni. Árlista itt: [link]
a labor árlistára rákattintasz és pdf-ben meg tudod nézni.
Ha jól látom, hormononként 1800ft, teszel el tartalékot, és le van a gond egy jó darabig. :-)
Ha gyors választ szeretnél, ott helyben érdemes lebeszélni, előre kifizetni a távkonzultációt, így amint a doki megkapja a leleteket, pár napon belül válaszol és a recepteket kérheted postán ha messze laksz. Így legközelebb csak a kontrollra kell majd menned, de lehet hogy elég lesz innentől kezdve a távkonzultáció. :-) Van saját szonográfusuk, diétás tanácsadásuk, te döntöd el, hogy szükséged van-e rá, vagy elég amit a doki elmond. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!