Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Bébiétel? Te is így vagy ezzel?

Bébiétel? Te is így vagy ezzel?

Figyelt kérdés
nekem még ugyan nincs gyerekem, de ha vásárolok a boltban kiszúrja a szemem egy kis üvegnyi bébiétel 300-400 forintos ára. azt hányszorra eszi meg a baba? nem olcsóbb és egészségesebb ha egy banánt összepürésítek egy almával, krumplival, sütősökkel....
2014. febr. 16. 06:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
szupermammmmmák, mi a szarért pontozzátok le a válaszomat, ha én adok bébiételt???
2014. febr. 16. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

érdekes ez a lepontozás, úgy látszik valaki igenis ezeket a világos kényszerérett paradicsomokat szivesen adta a hozzátápláláskor gyermekének.

Igazából nem érdekel, mert én nem adtam, nem is bánom, nekünk felnőtteknek sem kéne ezeket a kényszer érett szarokat enni, de egy babának pláne. Kedves lepontozó nyilván te ezzel nem értesz egyet, adtad a babádnak, nem baj de véleményed leírhattad volna vállalva, hogy valaki/k lepontozhat/nak :) én legalább vállaltam a gondolatom, leírtam, mert nem vagyok olyan gyáva.

Most ismét le leszek pontozva, de nem baj, ezért írtam a gyáva lepontozónak!!!

2014. febr. 16. 12:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem miért kell lepontozni azt aki néha adott ilyet is a babájának. könyörgöm,ezek nem valami mérgező kaják,-hanem bevizsgált,ellenőrzött termékek.

én is adtam néha a gyerekeimnek,utazáskor pláne jól jött. de azért természetesen én is szinte mindig főztem neki

2014. febr. 16. 13:53
 14/16 anonim ***** válasza:
engem is lepontoztak,pedig én azt írtam,hogy nem adtam a gyerekeimnek:)
2014. febr. 16. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet hogy olcsóbb,de pl. A banán külfödi és ki tudja hogy mivel volt kezelve,az üveges pedig szigorúan ellenőrizve van! A piaci/bolti almán is lehet káros permet stb...ami a baba gyenge szervezetének nem jó! Napi 1üveg (190g) gyümölcs fogy 210 ft/db ez a Kecskeméti, és napi 1üveg főzelék fogy :-)
2014. febr. 16. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is akkor adok neki, ha nincs időm főzni, és akkor mindig olyanokat veszek, ami éppen nem elérhető frissen, vagy mint amit eddig írtak, pl. a paradicsom vagy gyümölcs télen. De pl. tegnap is vettem gyümölcsöset, mert minden nap almát és banánt kap a gyerek, mert nincs más...úgyhogy vettem neki egy barackosat meg egy szilvásat a változatosság kedvéért. De pl. a borsófőzeléket is bébiételben szoktam neki venni, mert mi is konzervet használunk, és akkor már jobb a bébiétel, mint a tartósítószeres borsó konzerv. Vagy néha kis különlegesebb vaniliás-gyümölcsös-kekszek kombót. Viszont sok olyat is adok neki, ami bébiételben meg egyáltalán nem kapható: pl. avokádó, cékla.

Szóval szerintem kár bármelyik mellett pálcát törni, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. Én a kettőt kombinálom :)

2014. febr. 20. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!