Bébiétel? Te is így vagy ezzel?
érdekes ez a lepontozás, úgy látszik valaki igenis ezeket a világos kényszerérett paradicsomokat szivesen adta a hozzátápláláskor gyermekének.
Igazából nem érdekel, mert én nem adtam, nem is bánom, nekünk felnőtteknek sem kéne ezeket a kényszer érett szarokat enni, de egy babának pláne. Kedves lepontozó nyilván te ezzel nem értesz egyet, adtad a babádnak, nem baj de véleményed leírhattad volna vállalva, hogy valaki/k lepontozhat/nak :) én legalább vállaltam a gondolatom, leírtam, mert nem vagyok olyan gyáva.
Most ismét le leszek pontozva, de nem baj, ezért írtam a gyáva lepontozónak!!!
én sem értem miért kell lepontozni azt aki néha adott ilyet is a babájának. könyörgöm,ezek nem valami mérgező kaják,-hanem bevizsgált,ellenőrzött termékek.
én is adtam néha a gyerekeimnek,utazáskor pláne jól jött. de azért természetesen én is szinte mindig főztem neki
Én is akkor adok neki, ha nincs időm főzni, és akkor mindig olyanokat veszek, ami éppen nem elérhető frissen, vagy mint amit eddig írtak, pl. a paradicsom vagy gyümölcs télen. De pl. tegnap is vettem gyümölcsöset, mert minden nap almát és banánt kap a gyerek, mert nincs más...úgyhogy vettem neki egy barackosat meg egy szilvásat a változatosság kedvéért. De pl. a borsófőzeléket is bébiételben szoktam neki venni, mert mi is konzervet használunk, és akkor már jobb a bébiétel, mint a tartósítószeres borsó konzerv. Vagy néha kis különlegesebb vaniliás-gyümölcsös-kekszek kombót. Viszont sok olyat is adok neki, ami bébiételben meg egyáltalán nem kapható: pl. avokádó, cékla.
Szóval szerintem kár bármelyik mellett pálcát törni, mindkettőnek megvan az előnye és hátránya is. Én a kettőt kombinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!