Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Céklát mivel jó még keverni a...

Céklát mivel jó még keverni a krumplin kivül?

Figyelt kérdés

ma adtam a babának elóször-egy jó adagot evett belőle-izlett neki,krumplival,husival

mivel lehetne még kombinálni?fél éves

2014. febr. 3. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Almáva, répával is finom, ha most adtál először, ne lepődj meg a kakija is céklaszínű lesz, ami még a popsiját is megfogja :)
2014. febr. 3. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Főtt rizzsel és husival is adhatod, vagy valami semleges zöldséggel, pl. fehérrépa, cukkini, karalábé, karfiol (bár attól is függ, mennyi idős).

...és tényleg elszínez mindent :).

2014. febr. 3. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:
a szin nem számit-és irtam,hogy fél éves-bevezethetem a rizst is?
2014. febr. 3. 13:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, elkerülte a figyelmem, tényleg írtad, hogy fél éves. Igen, a főtt rizst kezdetektől lehet adni neki, hiszen gluténmentes, és kb. egy hónappal később kezdtem én is a gyerkőcnek adni a gluténtartalmúakat (búza, rozs, árpa, zab - a zabpelyhet imádja mindenhez).
2014. febr. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!