Szoktátok"keverni"a gyümölcsöket?
Figyelt kérdés
ha egy új izt megkostolt-másnap keverhetem valamivel?milyen arányban?2014. jan. 4. 16:10
1/3 anonim válasza:
Azért másnap még ne keverd. Egy új izt 4-5 napig kell kóstoltatni,ez alatt juttok el ,hogy nagyobb mennyiséget is megeszik belőle. Ezután lehet keverni mással. Új izt mindig több napig kell kóstoltatni. Először egy kanál,másnap már kettő,stb...
2/3 anonim válasza:
Ja,és legelőször csak a levét. Első gyümi az alma,ennek a levét is néhány napig,ha ez megy ,akkor a püré jön. Az elsőként adható gyümiket lehet keverni,pl alma-barack,alma-meggy,sütőtök-alma,stb,később krumplival is keverhetőek. MAjd a zöldségek is keverhetőek. De új izt sose keverünk,mert akkor nem fogja tudni megkülönböztetni őket.
3/3 anonim válasza:
Igen. :)) Naná. Most pl körtét és banánt kap, szereti. De volt hogy sült almát banánnal kevertem. Most 6 hónapos múlt, azért nagyon sok mindent még nem ehet. De volt már olyan is, hogy alma-körte-banán kombinációt adtam neki. Igyekszem szezonális gyümölcsöt adni a frissből, és hogy ne legyen neki túl unalmas, időnként üveges bébiételt is veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!