Sima piskótát sütök, amire gyümölcsöket teszek, majd leöntöm pudinggal. Milyen gyümölcsöket szoktatok használni ti?
Nem és csak simán megsütöm egy torta-formába a piskótát, és ahogy kiboritom, (az alja kerül fölül) es lesz egy pici mélyedése, és ráteszem a gyümölcsöket és úgy akarom leönteni, majd esetleg tejszinhab..Vagyis igy olyan lesz mint egy torta.
Csak arra lettem volna kivancsi h más esetleg nem-e szokott valami más gyümölcsöt is belecsempészni.
Az öszibarack és az ananász (lecsepegtetett konzerv kicsire vágva) kb. fele-fele mennyiségben, vaníliapudinggal nagyon finom!
De csináltam már mandarinkonzervből is (nyár volt és nem volt friss mandarin), az is sikeres volt!
Ha konzervet használok, úgy szoktam, hogy a sima (esetleg kakaós) piskótára rákenem a pudingot, ha megdermedt, rárendezem a gyümölcsöket és a befőtt levét zselatinnal felfőzve ráöntöm. A cukrászdában kapható gyümölcsös kockára hasonlít a legjobban, bár ők még vajjal kikeverik a pudingos krémet, én soha.
szia! ha gyümitortát csinálsz, akkor a mélyedésbe öntsd a pudingot és abba nyomkodd szépen, csinosan a gyümölcsöket.
a gyümi tetejére mehet a tortazselé.
én szoktam kivi-narancsot,nektarint,is legyezőszerűen kirakni.
üdv.
Nah elmondom, hogy én hogyan készitettem el. Torta formában megsüttem, kiboritotta egy nagyon tepsibe. A tetejét megraktam barack, eper és meggy szeletekkel, majd készitettem egy pudin szerűséget és szépen leöntöttem. De nagyon szép lett, mert félig ment rá, és alul megmaradt a torta formának a cikk-cakkos nyoma. Még a tetejére tettem epret diszitésként. Nagyon finom és szép lett.
De a meggyet kihagyom legközelebb:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!