Vettem mirelit tengeri gyümölcsöket, használati utasítás nuku, szóval főzzem meg, vagy süssem? Mivel fűszerezzem? Valakinek van jó receptje erre?
Figyelt kérdés
előre is kösszi2010. aug. 30. 16:43
1/4 anonim válasza:
Forró olajra dobd rá 1-2 percig amíg elsistereg a leve(ezt akkor ajánlom ha többnyire rákot,kagylót tartalmaz)!
Ha polip,kalmár,szépia is van benne bőven akkor forró vízben párold néhány percig,majd szűrd le!A polip rágós marad bármit teszel vele!
Fűszerek például:fokhagyma,sáfrány,oreganó,petr.zöld,bazsalikom,citrom,citromfű,metélőhagyma különböző variációi!
2/4 anonim válasza:
Kihagytam a kaprot!Az is finom,főleg rákhoz!
És chili(forevör)
4/4 anonim válasza:
Én olyat láttam, főleg kagylónál, hogy forró olajba dobják a kagylót és rengeteg fokhagyma kell hozzá, petrezselyem, meg fehérborban kell egy kicsit párolni.Még én sem csináltam, de ettem már görögben grillezett polipot, amit citrommal folyamatosan locsoltak a sütés közben és isteni volt.Nem maradt rágós, olyan lesz, mint a csirkemell.A szépia rágósabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!