3 és fél hónapos kislányomnak adtam almapürét (3napja mindig), jövőhéten majd sütőtököt, lehet a tápszerbe keverni?
Megkérdezhetem miért ajánlotta - akár neked- akár másnak, hogy már ilyen korán a tápszeren kívül adj mást is a picinek?
Nekem is mindhárom gyerekem születésétől tápszeres volt, de csak 4, inkább 4,5-5hós kortól ajánlotta a dokink a kezdést. VAgy ez dokifüggő? Nekem azt mondta, hogy még nem elég fejlett az emésztőrendszere a nem csak tejalapú ékezéshez, ugyhogy én kivártam.
De egyébként nem kötekedésként írom, ne érts félre, csak kiváncsi vagyok, hogy a dokik vélekednek ennyire másképpen? Vagy ez megint újdonság-mert már mondjuk az én lekisebb fiam is 2éves...
Én egyébként nem adtam sose tápszerrel kevert bébiételt. Már leírva sem tűnik szimpinek! :) Biztos jól is nézne ki.
De inkább kiskanállal próbálgasd neki, csak pár kanálkával. Almát hogy bírta? Alma után jöhet egyékbént a sütőtök, krumpli, esetleg őszibarack is.
Már kis is váltottatok egy étkezést? Vagy csak kóstolgattatod a picit?
Nekem azért mondta az orvos, mert sajnos hasmenése volt. Kórházban is voltunk 3 napot..:-( az ügyeletes doki ajánlotta, hogy almapüré vagy répapüré megfogja a hasat, illetve rendbe teszi a dolgokat. Adtam neki, és nem tudom mitől, vagy a LactoBaby-től vagy az almától, de semmi baja!(lekopogom). Ha anyatejes lenne, nem hiszem hogy hozzátáplálnám. Sajnos, csak 2 hónapig volt tejem..
Visszatérve, almapüréből csak 3-4-5 kanállal eszik. Ilyen bébi kanállal etetem.
Nincs már hasmenése sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!