3 hetes kislányomnak rettenetesen fáj a pocakja?
Figyelt kérdés
Infacolt kapja, folyton masszirozzuk a hasat, néha lazmerozzuk is de semmi nem segit.esetleg valami tipp, hogy mit tehetnénk még? (angliaban élünk)2014. jan. 10. 12:15
1/5 anonim válasza:
figyelj oda nagyon arra te mit eszel, teljesen hagyd abba a tejtermék fogyasztást, van még sok praktika ami van akinek segit van akinek nem. pl a szélcsö, megymag párna egyéb gyógyszerek pl espumisan stb.
2/5 anonim válasza:
Szervusz szomszéd! :)
Kislánynak van széklete rendesen? láza? tápszeres? hogy és mennyit eszik?
A folytonos láz mérőzés nem megoldás.
3/5 anonim válasza:
BioGaia cseppek segíthetnek esetleg (nem tudom ott kapható-e). Mi amikor már nagyon rossz volt a helyzet, hajszárítóval melegítettük a pocakját. Már a hangja is megnyugtatta. Persze nem megsütöttök, csak szépen óvatosan. Nekünk mindig segített. Egy csecsemős nővér ismerősünk ajánlotta.
4/5 anonim válasza:
Én használtam meggymag párnát is, sokat segitett neki. Nálunk bántotta a baba hasát ha ettem paradicsomot, paprikát, füstölt sajtot, fokhagymàsat, és a tej is. De minden baba màs, figyelned kell mi az amit egy kis időre ki kell hagynod az étkezésekből.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat!
Tejtermeket egyáltalán nem fogyasztok mert hallottam, hogy az banthatja a pocakjat. Ezt a bio gaia nevű szert elvileg lehet kapni itt is.párom el is ment megvenni. Meggymag parnank nincs, viszont eukaliptuszos az van...én mensi alatt hasznaltam..gondoljatok ez is hatasos lehet?
A picinek rendesen van szeklete.(az utóbbi napokban kevesebb) anyatejes és átlagosan 4óránként eszik. kb 60g-ot.
2014. jan. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!