Tényleg gáz lenne, ha ezt a nevet adnám a kislányomnak?
Natasa Zselyke.
Igen, igen, mielőtt bárki rámtámadna, IGEN, Berki miatt. (illetve hát nem konkrétan miatta, de az ő kapcsán hallottam először)
Mindenki azzal jön, hogy "úúúristen, miért akarod tönkretenni szegény gyereket", meghogy "pokol lesz az élete" stb, stb.
DE nekem mégis annyira tetszik!!! Beleszerettem ebbe a névbe, mindennél jobban szeretném a kislányomnak adni, de mostmár elkezdtem félni, hogy, lehet, gáz lenne.....
Ti mit gondoltok? És mindentől függetlenül adnátok a nevet? Tetszik?
Előre is köszi:) 19hkm
Nekem a Natasa nem tetszik igazán,
de a Zselyke aranyos-
Hat, az teny, hogy jo ideig mindenki Berkiekre fog asszocialni a nev hallatan, de ez a Te sajat dontesed, ha ezt a nevet szeretned adni, akkor add nyugodtan :) Senkinek semmi beleszolasa!
By the way, van egy baratnom, most lesz 5 eves a lanya, es Natasa Zselyke. Szoval ennyit Berkirol :)
Nem raknék össze egy orosz nevet egy ősmagyarral, de te tudod.
Mondjuk szólítani úgyis csak az egyiken fogjátok gondolom, az ember, akinek két neve van, ritkán mutatkozik be kettővel, tehát ez csak a hivatalos helyeken fog szerepelni.
Én nem Berkire asszociálok. Nekem a Natasa és a Zselyke név nem tetszik, viszont a Nati becézés nagyon aranyos.
Viszont ha nektek ez a név tetszik add nyugodtan.
7-es, én is gondoltam erre, a Natasa az az alap, azzal már sokat kísérleteztünk, de a végén mindig a Natasa Zselykénél lyukadtunk ki...
Bezzeg a fiamnak, ahogy megtudtuk a nemét, rögtön volt neve. Ő nem ennyire macerás :DD (ikreim lesznek)
Tényleg gáz, idétlen tucatnév a Zselyke.
De ha te már eldöntötted, akkor nem mindegy más mit szól?
Maximum majd a gyerek fog utálni érte ha felnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!