Tényleg gáz lenne, ha ezt a nevet adnám a kislányomnak?
Natasa Zselyke.
Igen, igen, mielőtt bárki rámtámadna, IGEN, Berki miatt. (illetve hát nem konkrétan miatta, de az ő kapcsán hallottam először)
Mindenki azzal jön, hogy "úúúristen, miért akarod tönkretenni szegény gyereket", meghogy "pokol lesz az élete" stb, stb.
DE nekem mégis annyira tetszik!!! Beleszerettem ebbe a névbe, mindennél jobban szeretném a kislányomnak adni, de mostmár elkezdtem félni, hogy, lehet, gáz lenne.....
Ti mit gondoltok? És mindentől függetlenül adnátok a nevet? Tetszik?
Előre is köszi:) 19hkm
Az sem mindegy, hogy mi a vezetéknév. Nekem a Natasa nagyon tetszik (majdnem az lett az egyik lányom), a Zselykét meg mindig is rondának találtam. Bocsánat.
Viszont a két névnek (egy név párti vagyok) az az előnye, hogy a gyerek majd választhat, ha vmelyiket esetleg utálná.
Egyébként NEM GÁZ a Natasa Zselyke, az viszont BORZASZTÓAN GÁZ, hogy a Berkiék miatt adod.
Ha neked tetszik, add nyugodtan. Pár év múlva a kutya nem fog emlékezni Berkiékre. Most felkapottak a sorozat miatt, de pl. amíg egyszer nem láttam a tévében, azt sem tudtam, hogy léteznek...
Tucatnevek tőlük függetlenül mindig voltak, lesznek.
Ne ez befolyásoljon a döntésben, hanem az, hogy neked tetszik-e. Régen minden második gyereket Jánosnak, Lászlónak neveztek el, most senki nem foglalkozik vele, hogy hány János ismerőse van...
Maradjunk csak a Natasában.
A kisfiúnak mi lesz a neve?
A kisfiú Ádám Olivér lesz. (pont nemrég dobtam ki egy kérdést az ő nevéről, az mindenkinek bejött:-)
Gondolkodtunk rajta, hogy csak simán Natasa legyen, de az meg olyan bénán jönne ki, hogy a lányomnak csak egy neve van, a fiamnak meg kettő :S
Zselkye Lea?
csak eszembe jutott, hirtelen.
Aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni, köszönöm :)
A Léna nem igazán tetszik, de a két orosz név nem rossz ötlet, mindjárt körül is nézek a neten :-)
Natasa Katya? Zselyke borzalmas
Amúgy kik a Berkiék? (ez nem gúny, nem otthon élek, tényleg nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!