Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg gáz lenne, ha ezt a...

Tényleg gáz lenne, ha ezt a nevet adnám a kislányomnak?

Figyelt kérdés

Natasa Zselyke.

Igen, igen, mielőtt bárki rámtámadna, IGEN, Berki miatt. (illetve hát nem konkrétan miatta, de az ő kapcsán hallottam először)

Mindenki azzal jön, hogy "úúúristen, miért akarod tönkretenni szegény gyereket", meghogy "pokol lesz az élete" stb, stb.

DE nekem mégis annyira tetszik!!! Beleszerettem ebbe a névbe, mindennél jobban szeretném a kislányomnak adni, de mostmár elkezdtem félni, hogy, lehet, gáz lenne.....

Ti mit gondoltok? És mindentől függetlenül adnátok a nevet? Tetszik?

Előre is köszi:) 19hkm

2013. dec. 23. 11:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szép együtt a két név, de én pont Berkiék miatt nem adnám. Lehet hogy pár év múlva kivonulnak a köztudatból (bár úgy lenne!), de most még nagyon is foglalkoznak velük. Én például utálnám olyanról elnevezni a lányomat, aki olyan, mint Berki.
2013. dec. 26. 16:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Szerintem mind a két név szép, tetszik, de csak külön külön....így együtt valahogy zavaró...túl "erős" nevek egymás mellett, és még ellentétes a hangulatuk is :/

De ezt csak te tudod eldönteni :)

2013. dec. 29. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!