Estére az utolsó etetéskor már szopi közben is sír, utána ordít ha evett ha nem, ki-be veszi a cicit, rettenetesen sír, mi lehet ez? Általában este. Van tej, éhes is, de nem eszik csak ordít.
Valószínűleg fáradt és nincs már ereje annyira szopizni. Az én lányom 9 hónapos, de még van hogy néha csinál ilyet, ha nagyon elfáradt, mikor kisebb volt rendszeresen tette.
Én előrébb hoztam a fürdést és az esti utolsó szopit egy kicsit, hogy ne legyen fáradt, bár ő hasfájós is volt, ezért tudott este nehezen elaludni.
Az én 3 hónaposom egy hónapja ezt csinálja minden este:(
Védőnő szerint sok inger éri napközben, így eresztik ki a gőzt. Én már annyi mindent megpróbáltam, de mindig ez a vége, ha korábban fürdünk, az sem jó, ha többet alszik az sem...mintha muszáj lenne neki sírni, aztán utána megnyugszik, szopizik, majd alszik, mint a bunda. Általában fél nyolckor kezdi, és fél tíz, mire végre alszik.
Nem tudom, a kérdező babájánál kólika-e, de nálunk nem az :(
2,3. válaszoló
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt a kérdést én tettem fel, kb két hete.Mára szinte teljesen megszűnt ez, heti kb 1 alkalomra csökkent.Semmit nem tudtam tenni.Kipróbáltam a dologélt, mert azt hittem, a foga bántja.Semmit nem javult a helyzet.Nálam gond volt az is,hogy ahogy jött az este, én magam is a tehetetlenségtől kezdtem bepánikolni :( aztán kezdtem lazábban venni ezt az egészet, és egyik napról a másikra vége is lett.Máig sem tudom, mi volt a baj.Volt, hogy lefejtem a tejet, mert azt hittem, nincs tejem, azért ordít, de cumisüvegből sem evett.Nem hasfájás, az biztos, mert annak teljesen más tünetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!