Magatok főzítek a baba ételét vagy veszitek?
Ha veszitek miért mennyit eszik a baba?
Ha főzítek miket szoktatok és hogyan? Van olyan aki csak házikosztot ad a babának és nem vesz baba kaját?
Mindenkitől kérdezem miket eszik a babátok mennyi idős és mikor keztétek el a hozzátáplálást.
Fiam 6 hónapos főzni szeretném az ételeit. Almát és krumplit eszik már.
Válaszaiztokat előre is köszönöm.
Szopizik csak a fiam. 4 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, most 7 hónapos.
Először a gyümölcsöt szokták adni hozzátáplalasnál, aztán ha 3-4 fele gyümölcsből megeszi egy adagot, akkor jön a főzelék.
Szóval tízóraira gyümölcsöt kap, ami egy alma, 1 narancs, 1 banán le turmixolva. Ez kb. 200-250 Ft, amennyibe egy bébiétel kerül, de inkább turmixolom, mert csak jobb a friss, mint az ami már 1 éve üvegben van, meg a bolti fele víz meg rizs Liszt, a másik fele gyümölcs.
Ebédre ra vacsorára kap főzeléket. Össze főzök neki húst, burgonyát, zellert, répát fehér répát, vagy brokkoli tészta zeller, vagy zeller burgonya paradicsom tészta, vagy rizs hús cukkini karfiol...
Mikor mi van itthon. Annyit főzök, hogy 2 adag legyen, vagyis ma meg holnap az az ebéd, de vacsira kell még valami, az üveges, hogy ne 2 napig egyfolytában ugyan azt egye.
Uzsonnára Tejpépet kap.
Süssél sütőtököt ! Utánna kikaparom a húsát, turmixolod, nagyon finom!
Én fagyasztottam szeptemberben barackot, azt is szoktam neki adni.
Körte banánnal nagyon finom.
Úgyhogy ha megyünk valahová üveges van, meg napi 1főzelék üveges, a többit én készítem, hisz úgyis főzök a családnak.
Neki ey kis fazékba ezt azt össze dobok, 30 percig fő, s kész.
Sokkal drágább lenne az üveges étel, ráadásul az ízük is borzalmas.
Mindig főztem neki, 1,5 éves a lányom, életében 4 üveges ételt adtam neki, abból 2 sütőtök volt azért, mert a kezdetekkor nem érte volna meg bekapcsolni a sütőt olyan pici mennyiség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!