3,5 hónapos teljesen tápszeres babának lehet adni almalevet?
Figyelt kérdés
Ti mikor adtatok neki először és mit? Várjak míg 4 hónapos les? 1hónapos kora óta tisztán tápszeres.2014. jan. 28. 07:50
1/6 anonim válasza:
Én tápszeres gyerekkel is várnék 5 hónapos koráig.
2/6 anonim válasza:
kislányom kezdetektől tápszere és a védőnő mondta hogy már 4hónapos kortól kezdhetem a hozzátáplálást. én már adtam neki alma levet 3,5hónaposan pár napig kapott azt utánna adtam almával együtt :)
3/6 anonim válasza:
Miért akarsz ennyire sietni vele? Nekem az orvos azt mondta, hogy a tápszeres gyereknél is várjunk 5 hónapos koráig. Nem kell rohanni, megvár.
Addig jó és egyszerű az élet, amíg üvegből megeszi a tápszert. Miért akarod bonyolítani, amíg nem muszáj?
Én még nem adnék neki, megvárnám az 5 hónapot.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 29. 07:31
5/6 anonim válasza:
Én adok!
3 hónapot betöltötte és adtam neki reszelt alma levét. Ma 5-ik napja minden nap adom, de 2 napja már az almát is reszelve. 1/4 almát evett ma igy meg.
6/6 anonim válasza:
nem, tönkre teszitek a kis gyomrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!