Adnátok 3 hónapos tápszeres babának almalevet?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán van széklete :(2011. nov. 15. 13:19
2/11 A kérdező kommentje:
Facsart almalevet vagy inkáb HIPP-es vagy Kecskemétit?
2011. nov. 15. 13:22
4/11 anonim válasza:
Nekem tápszeres volt a kisfiam 3 hetes korától, de én kakilásra ánizsmag teát főztem neki (persze cukor és citrom nélkül)Ettől minden nap volt kaki.
Almalevet 4 hósan kapott először.
5/11 anonim válasza:
Lányom ici-pici kamillateát kapott, és attól is lett egyből kaki.
Almalevet később kapott.
6/11 anonim válasza:
Sajnos kakilásra ez még tényleg nem jó, de ha jól gondolom, a kérdező ezzel szeretné kezdeni a hozzátáplálást és lassacskán megoldódna ez a probléma is.
7/11 anonim válasza:
Ha még nem akarod elkezdeni a hozzátáplálást, akkor Laevolac szirup kapható a gyógyszertárban, de csak akkor használd, ha már gond van (pl. 1-2 napja nincs kaki, vagy nagyon erőlködik szegényke). Ha el akarod kezdeni a hozzátáplálást, és székletproblémákkal küzd babód, én inkább az őszibaracklevet javasolnám, vagy magát az őszibarack pürét.
9/11 anonim válasza:
előző vagyok:szóval még 3 hónapos sem volt
10/11 Belabi válasza:
Nekem a kamillateát javasolta a védőnő miután 1 hétig nem kakilt, de nem vált be. Próbáltam a reszelt almát 2 kanál, az sem. Őszibarackot az sem. Bepipultam és adtam neki 30ml itthon csavart almalevet. 2 óra múlva telerakta a pelust. (2 hónapos volt) Azóta helyreállt, csak egyszer kellett adnom (most 3,5 hónapos). Egyébként még nem táplálok mellé anyatejet és tápszert kap. Nem szokott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!