3 hetes babának aki tápszeres, adhatok kicsi kanállal almalevet?
Szia!
Szerintem ne adj neki! Még nagyon pici, az ő emésztőrendszere még a tejcire van csak felkészülve. Maj 4 hónapos korában gondolj erre újra! Addig kicsi Mecsek tea, de azt is csak akkor ha szorulásos.
Szerintem adjál. Csak ne fejeltsd el mellé a rántottát hagymával, szalonnával, és egy kis csokitortát utána...
Gondolkodj már...
:-(
No, akkor köszönöm a kedves normális hsz-eket, a másik fele, meg inkább ne válaszolt volna, ha normálisan nem tud. Kérdést tettem fel, nem vártam volna, hgoy néhányan bunkón kiosszanak...
Miért akartam neki adni? Mondjuk mert a saját szülésznő is mesélte, hgoy régen 20 évvel ezelött adtak a gyereknek kora időszakban is egy egy mokkáskanál almalevet a tápszeres babáknak...
csak ezért...
nem tudom, miért kellett pár embernek érdekes hangnembe válszolni. van az embernek elég baja, nem kíváncsi erre.
viszont aki normálisan válaszolt, s leírta, hogy miért az a véleménye, annak köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!