Lehet ennie joghurtot?
Figyelt kérdés
9 hónapos a fiam és megszeretném kérdezni,hogy milyen tejtermékeket ehet?A túrót azt bevezettük,de lehet ennie joghurtot is?Naturt vagy lehet gyümölcsöset?2013. okt. 14. 13:51
1/7 anonim válasza:
mi is 9hónaposak vagyunk,én elöször ilyen kimondottan babáknak való joghurt készítménnyel kezdtem...most már eszünk Danoninot ,és megkostóltuk a gyümi joghurtot is
2/7 anonim válasza:
Valami jobb natúr joghurttal már próbálkozhatsz szerintem. Ha oké, mehet bele gyümölcs, vagy darált keksz.
3/7 anonim válasza:
8 hónapos kortól lehet tejtermékeket adni, tehát túrót, sajtot, joghurtot. A fiam nem szerette a natúr joghurtot, így ő gyümölcsjoghurtot kapott és kap azóta is.
4/7 anonim válasza:
8 hósan az orvosunk azt mondta, natúr joghurtot lehet adni neki általad elkészített gyümölcsdarabokkal.
5/7 anonim válasza:
Én adtam,de nem kifejezetten babáknak szántat.
6/7 anonim válasza:
Sima natúr joghurtot adhatsz neki!
Én gyümölcsöset egyáltalán nem veszek, én se fogyasztok ilyet.
Inkább a natúrba teszek olyan gyümölcslekvárt, amit én tettem el, ebben csak gyümölcs és cukor van.
7/7 anonim válasza:
Natúr joghurt gyümivel turmixolva, vagy babapiskótával-kekszel már simán mehet! - szerintem a kimondottan babajoghurtot felesleges megvenni. Kislányom is 9 hónapos, ő már egy hónapja eszik natúr joghurtot , sajtot , túrót, evett már krémtúrót, és már a mi gyümis joghurtunkat is kóstolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!