Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Ti hogy vezettétek be a...

Ti hogy vezettétek be a túrót, tejfölt, joghurtot?

Figyelt kérdés

8 hónapos a babám.Szeretném ezeket bevezetni neki,de hogyan?Mikor mennyit és melyket adjam oda és hogy?

Magába vagy főzelékbe?

2013. szept. 10. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Joghurtot tízóraira adtam, tejfölt, túrót és sajtot pedig a főzelékekbe.
2013. szept. 10. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Joghurtot, túrót gyümölcshöz kevertem neki, kezdetben csak 1-2 kiskanállal, majd egyre többel.

Sajtot reszelve tettem a főzelékbe.

Tejfölt még nem kapott (9 hónapos).

Mindegyiket tízóraira adtam először (a sajtot ebédre a főzelékbe), hogy ha bármilyen allergiás reakció lépne fel, az ne az esti órákban történjen (hasmenés, puffadás, kiütések stb.). Most már uzsonnára is kap ilyesmit.

2013. szept. 10. 15:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem,köszi nektek.

Első baba és nem tudtam,hogy ez hogy szokás.

A védőnőm csak adott egy papírt,amin rajta van,mit mikor lehet bevezetni,és ennyi.Azóta sem láttam.

Ott írja,hogy 8 hós kórtól jönnek ezek.

És milyen joghurtot adtatok nekik?

2013. szept. 10. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
A legjobb a natúr joghurt gyümölcsökkel keverve, de mivel ez a variáció az én fiamnak nem ízlett, így én Jogobella gyümölcsjoghurtot adtam.
2013. szept. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!